Zara Home Oslo Norge
© Zara

Zara Home i Norge

Gledelig nyhet til alle Zara-fans som elsker interiør og innredning!

Hva vi kjenner til, har den spanske kjeden vært på utkikk etter store og åpne lokaler i Oslo sentrum for å åpne en Zara Home-butikk, og rykter om at de flytter inn i det gamle lokalene til Thune i Karl Johansgate har svirret lenge.

Fått med deg? Zara åpner ny butikk!

Det er foreløpig lite som er bekreftet, men vi kan glede med at du likevel kan unne deg vaser, rammer, puter og tepper fra Zara Home uten å måtte reise ut av landet. De har nemlig åpnet opp for shipping, og du kan med et par klikk bestille alt fra den norske nettbutikken tilZara Home.

Zara Home ble startet i 2003, og har frem til nå i overkant av 400 butikker fordelt på 44 land. I likhet med Zara-butikken som selger klær, er også interiørbutikkene trendbasert med overkommelige priser og hurtige leveranser.

Det finnes allerede en avdeling i København og flere butikker i Stockholm, og vi håper Norge får sin egen butikki løpet av kort tid.

Siste nytt fra Zara er en egen linje med badetøy. Vi har allerede lagt vår elsk på flere av de fine badedraktene og strandkjolene.

zara beachwear
zara klær nå nett