Bli med oss på Piknik i Parken

Bli med oss på årets musikkfestival: Piknik i Parken

Nå kan du og en venninne vinne festivalpass og nyte god musikk fra tre ulike scener, matservering på hjul og magisk stemning!

For fjerde året på rad arrangeres tre dagers festival som fyller Vigelandsparken med musikkglade mennesker og et knippe av verdens beste artister. I år er det Solange, Gavin James, Father John Mist og Whitney som tar turen til den norske scenen.

Musikk og mat fra øverste hylle

Festivalområdet utvides med tre scener; En over gaten for Vigeland-museet mot Herregårdskroen, en inn i Frognerparken, og en intimscene i Borggården, der du kan nyte sol, musikk, fantastiske omgivelser og matservering på hjul, med foodtrucks som GoGrilla, SAAL foodtruck og 4 Gringos for å nevne noen.

Det vil også bli satt opp aktiviteter som dynamiske yogatimer, vinsmaking, ølkurs, salgsboder og Øystein Greni holder uformelle samtaler med artistene under festivalen.

Vi, jentene i Costume-redaksjonen vil også være på plass før Solange går på scenen fredag 23.juni. Kom og heng med oss, nyt bobler i glasset og lag ditt eget Costume-cover.

Vinn festivalpass for deg og en venninne

Nå gir vi tre av våre lesere muligheten til å vinne to festivalpass hver for alle tre dagene. Alt du trenger å gjøre for å bli delta i konkurransen er å ta et sommerbilde av månedens Costume-forside, og legge ut på Instagram med taggen #costumexpipfest.

Vi trekker tre heldige vinnere tirsdag 20.juni.

Praktisk info

Området åpner klokken 14 på torsdag 22.juni og fredag 23.juni, og klokken 12 lørdag 24.juni. Siste er ferdig senest klokken 23 alle dager. Det er fri aldersgrense på festivalen.

Adresse: Piknik i Parken foregår utenfor og inne på Vigelands-museet som ligger i Nobels gate 32, på nedsiden av Frognerparken.

Om du stiller som frivillig får du gratis festivalpass, t-skjorte og mat på festivalen.

Les mer om arrangementet her!