Til London med Charlotte Thorstvedt og Coca-Cola light

Se hvordan vinnerne av konkurransen koste seg på turen til London!

På shoppingtur i London © Anne Camilla Bakke
1 / 2

På shoppingtur i London

Motebloggeren Regine Engervik Førsund vant i høst konkurransen om en shoppingtur for to til London med Charlotte Thorstvedt og Coca-Cola light, og den 10.desember var endelig tiden inne. Vinneren ble utstyrt med 10.000 kroner å shoppe for, og første stopp var Topshop i Oxford Street hvor Charlotte Thorstvedt møtte Regine og hennes shoppingpartner, Eldrid Sognnes Kristoffersen.

Jentene ble geleidet forbi lange køer i en stappfull butikk, og inn i Personal Shopper-området der daglig leder Giles viste dem sitt eget kammers for å prøve klær.

  • Så slipper dere å stå i kø ute i butikken, sa Charlotte mens jentene ble tilbudt champagne, vann, kaffe og cupcakes. Og, selvfølgelig, en Personal Shopper.
Hjem med ny garderobe © Anne Camilla Bakke
2 / 2

Hjem med ny garderobe

Personal Shopper Amanda startet raskt jakten på det beste av det beste i den enorme Topshop’en, og jentene fikk være med på en guidet tur i butikken. Da to store klesstativer var fylt til randen, beynte Regine og Eldrid å prøve klær. Etter mange timer i Topshops VIP-shoppingområde, og mange poser klær og sko senere, gikk ferden videre til resten av Oxford Streets mange butikker.

  • Det var helt fantastisk å være på shoppintur med Charlotte! Hun er så morsom og grei, og en skikkelig kul dame - og ikke minst vakker! Da vi ble tatt med bak i VIP-avdelingen var Eldrid og jeg i ekstase! uttalte Regine om shoppingturen.

  • Beste kjøp fra helgen må være en skinnjakke fra Zara, svarte ankelstøvletter fra Topshop og en semsket skinnveske med gullnagler og noen tøffe boots til min kjære fra River Island, sa en fornøyd Regine.

Mer om Konkurranser? Motta Costumes nyhetsbrev