Nytt Costume i butikk nå

Foto: Renate Torseth/Pudder Agency. Styling: Randi H. Svendsen. Modell: Andrea L/Team Models. Hår og makeup: Jens Johan Wiker/ Stylemanagement.

Nytt Costume i butikk nå

Bli med hjem til blogger Anniken Jørgensen, les eksklusivt intervju med it-jenta Kaia Gerber og bla deg gjennom vårens aller fineste tilbehør!

19. april 2018 av Sonia Uppal
Vil du ha bladet sendt hjem i postkassen? Velg mellom flotte premier her! 

Hun skremmes av lite og fascineres av mye. Bli bedre kjent med bloggeren Anniken Jørgensen (21), som har 260 000 følgere på Instagram og lever av å være seg selv.

Fått med deg? Janka Polliani og Marte Bratberg lanserer podcast! 

Elnaz Gargari (24) er masterstudent ved Kunsthøyskolen i Oslo, og har allerede rukket å markere seg i motebransjen. Hun vant den internasjonale konkurransen Designers Nest i 2017, stilte ut under kunst- og motefestivalen Uncontaminated i Oslo, og har samarbeidet med både Adidas og Becksöndergaard. Nå ser du henne i NRK-dokumentaren This is it. 


Prada sier punk, Céline tolker 70-tallet og Saint Laurent er glamorøs til fingerspissene. Her er vårens sterkeste tilbehørstrender fra de internasjonale motehusene.

Motenyhet: H&M avslører neste gjestedesigner! 

Denne sesongen byr på gjensyn med magelenken, hårspennene og de fargerike hårbøylene. Her er tilbehørstrendene som gjelder nå.


Etter en lang og kald vinter kan både ansikt og kropp føles gusten og tørr. Heldigvis finnes det produkter som hjelper gløden på vei. Se våre ultimate favoritter.


Kanskje du også er interessert i...