Marte Bratberg og Janka Polliani lanserer podcast
© Truls Qvale

Marte Bratberg og Janka Polliani lanserer podcast

Hør den første episoden her!

Det var kjærlighet ved første blikk da medieprofilene Marte Bratberg og Janka Polliani traff hverandre for første gang under innspillingen av et TV-program for to år siden. I dag lanserer de «Janka og Martes-Podcast» sammen.

Skal du i bryllup i sommer?Her er 23 flotte kjoler!

I podcasten deler de ulike hendelser med humor fra sine helt forskjellige liv. 28 år gamle Marte jobber som radiovert på «Morgenshowet» til NRJ, og har også vært programleder på Norske Talenter på TV2.

– Jeg er nysingel, men "ready to mingle" og i podcasten får dere høre om både katastrofale og fantastiske dater, alt helt ufiltrert, forteller Marte i en pressemelding.

Tidligere Costume-blogger, vinner av Årets Initiativ-pris på Costume Awards, programleder og influencer Janka Polliani blir beundret for sin ærlige og rause stemme på bloggen , og er best på å kle seg i stilsikre fargekombinasjoner - alltid med den ekstra detaljen som får antrekket til å skinne,ikke rart hun blir elsket at gatemotefotografene. Hun er gift, og mor til to små barn.

– Jeg kjenner meg veldig igjen i Marte, hun er som meg for 10 år siden. Jeg hadde jo muligheten til å være spontan før barn jeg også, jeg trodde ikke livet mitt skulle forandre seg i det hele tatt, jeg tok feil! Jeg elsker synergien mellom meg og Marte, og tror podcasten vil nå bredt fordi vi er så forskjellige, forteller Janka i en pressemelding.

Fått med deg?Dette er sesongens populære buksetrend!

Den aller første episoden heter «Fylleangst og presentasjonsangst». Hør den HER!