Raw Oslo

De beste brunsjstedene i Oslo

© @theatercafeenoslo og @rawoslo

De beste brunsjstedene i Oslo

Leter du etter et bra sted å spise brunsj i Oslo? Her reserverer vi alltid bord!

2. juli 2018 av Sonia Uppal

Brunsj på Theatercafeen

Sjefredaktør, Kine Hartz:

– Mitt favorittsted er den gode, gamle klassikeren Theatercafeen. Elsker stemningen, den gode servicen og historien som sitter i veggene. Å lunsje der - enten det er med gode venner eller jobb - føles alltid som en begivenhet.

Theatercafeen, Stortingsgata 24-26.


Bobler på Miss Sophie

Art Director, Inga Jeanette Rubach:

– Miss Sophie i Henrik Ibsens gate er et utrolig koselig lunsjssted med den ekstra it-faktoren hvor du får samme følelse som når du er på ferie. Ta jentene med på en champagnelunsj på en lørdag, men husk å bestille bord god tid i forkant. Her loves god mat og skikkelig god stemning.

Miss Sophie Restraurant, Henrik Ibsens gate 4.


Kaffe med bakst på Liebling

Lørdagskoz 🍁🍁🍁 #paleotreats

A post shared by Liebling Oslo (@lieblingoslo) on

Nettjournalist, Alexandra Sætran:

– Enten om du har lyst på en god svart kaffe, en smoothie-bowl, rugbrød med brunost eller en croissant er dette stedet. Liebling er en nedpå og koselig kafé med digg atmosfære øverst på Grunerløkka. De har alt man måtte ha lyst på rundt lunsjtider, med godt utvalg av mat og drikke - og arbeidsro (om du har med PC). På kveldstid er det alkoholservering, noe som passer fint på sommeren!

Liebling, Øvrefoss 4.


Croissant med syltetøy på Åpent Bakeri

Tranen 🌿#åpentbakeri #åpentbakeritranen #ektehåndverk #tranen

A post shared by Oslo (@apentbakeri) on

Nett- og skjønnhetsansvarlig, Sonia Uppal:

– Bakst kan aldri slå feil, om det er til frokost eller lunsj. Om det er croissanter med syltetøy og god kaffe som står på meny, liker jeg å dra til Åpent Bakeri på Tranen. I det trivelige lokalet øverst på Alexander Kiellandsplass kan du nyte en god brunsj i koselige omgivelser. Fra klokken 16 serveres byen beste pizza! 

Åpent Bakeri Tranen, Waldemar Thranes gate 70.


Smoothie-bowl på Raw Oslo

– Eller så er jeg glad i Oslo Raw, som endelig har åpnet på Egertorget - fem minutter unna jobben. Her er alt økologisk og smaker himmelsk- spesielt kakene. De blir laget av 100 prosent veganske ingredienser, og er helt frie for gluten, hvitt sukker, soya og melk. Du kan også få egen brunsj-tallerken med pizza, acai-bowl, chiapudding og små kakebiter. Ved siden av kan du bestille deg en matcha latte eller smoothie. Om fine omgivelser er viktige for deg, bør du dra til Raw Oslo på Adamstuen.

Raw Oslo, Ullevålsveien 82.


Brunsj på Den franske sal og Palmehagen 

Motejournalist, Anette von Osten:

– Den franske sal på Nasjonalgalleriet; koselig sted å spise lunsj, spesielt når det er altfor kaldt til å sitte ute. Nydelig omgivelser, god mat og perfekt sted for et glass vin på formiddagen. Eller så liker jeg også Palmehagen på Bristol, det er det faste stedet om vinteren og karbonadesmørbrød og varm sjokolade med krem er et must!

Den franske sal, Universitetsgata 13.

Palmehagen på Bristol, Kristian Iv'S Gate 7.

Vil du lage brunsj hjemme i stedet? Quinoa er både godt og mye sunnere enn ris og pasta.  

Brunsj på Vippa

– Vippa er Oslos svar på Danmarks Papirøen. En stor hall med matboder som serverer mat fra ulike land og kulturer. Nyt lunsjen langs bryggekanten på sommeren. 

Vippa, Akershusstranda 25.

Kanskje du også er interessert i...