© Getty og Chrissy Teigen instagram

Supermodellens diett vil gi deg vann i munn

Sports Illustrated-modellen Chrissy Teigen er kommet med kokebok!

Etter at den amerikanske modellen Chrissy Teigen debuterte med sin smekre figur i verdens mest prestisjefylte bikinioppslag: The Sports Illustrated Swimsuit Issue, har amerikanske medier vært opptatt av hennes drømmekropp. Chrissy derimot har vært mer opptatt av å vise sin interesse for mat, og den er til tider alt annet enn slankende. Chrissy har aldri lagt skjul på at hun elsker sunn thaimat, men også mer typisk amerikansk mat, langt fra den magre sorten.

Den morsomme, og sprudlende skjønnheten deler flittig matbilder via sin Instagramprofil, og her er lite trendy grønnkålsalat og kalorifattige salater.

Oppskrifter med deilige oster, bacon, smørfylt potetmos,kakerog selvfølgelig thaimat som hun har lært av sin thailandske mor.

Boken med det fengende, og fristende navnet «Cravings» er allerede ute på Kindle, og kommer for salg i februar. Allerede nå er det mulig å legge inn forhåndsbestilling på boken.

Selv om Chrissys far har norske aner, er det ingen tips om lutefisk og pinnekjøtt blant oppskriftene, men derimot hvordan du kan bruke bacon som romduft. Kanskje ikke det mest fristende tips for oss som elsker mat, men vi vet Chrissy føyer seg inn i rekken glamorøse matvrak, og vi elsker hennes humør og avslappede forhold til mat.

Har du lyst til å få ukentlig mattips fra vår nye matblogger, og skuespiller Gitte Vitt?