3 nye merker du må kjenne

Vi har snust oss frem til de mest lovende og fremadstormende designerne akkurat nå!

© @off___white

OFF WHITE

Vi er gale etter de asymmetriske og skjeve plisseringene, dressjakkene, den dekonstruerte denimen og alle de luksuriøse materialene. Bak merket OFF-WHITE står den talentfulle designeren Virgil Abloh, som også er kreativ direktør hos Kanye Wests merke Yeezy. OFF-WHITE er streetwear som med et tykt lag av sportsreferanser og 90-tallsvibber beveger seg på elegant vis over i high fashion segmentet. Vi elsker den vibrerende røde fargen og den enkle t-skjortene med trykk.

Forhandles på off…white.com og net-a-porter.com.

UNNGÅ KLESFELLENE: 5 ting fashionistaer aldri gjør!

© Magdabutrym

Magda Butrym

Magda Butrym behersker som få andre kunsten å blande originalt håndarbeid med superlekre materialer og snitt, slik at uttrykket blir alt annet enn tungt og tradisjonelt. Spesielt med sine skinnprodukter skiller hun seg ut, men også hennes hjemmestrikkede plagg er med på å gjøre merket interessant. Det polske merket med base i Warszawa ble etablert i 2014 og selges foreløpig kun i et fåtall butikker, men er på hugget. Høstkolleksjonen ble vist under London Fashion Week og plaggene hennes har blitt sett på it-jenter som danske Pernille Teisbæk og modell Anja Rubik.

Shop på Magdabutrym.com

Fått det med deg? Dette er høstens it-veske!

© Sandyliang

Sandy Liang

Vi sliter skikkelig med å dempe vår entusiasme for Sandy Liangs lodne, flerfargede lammepelsjakkene og bikerjakkene i sort lakk med lyseblått fôr. Men også dunjakken og den tilhørende kjolen i Chanelinspirert quiltet stoff er vanskelige å få ut av hodet. På sitt helt eget merkelige vis blander Sandy Liang noe lett og pikesøtt med referanser fra high fashion og skatekulturen og tar attpåtil noen virkelig kompliserte konstruksjonsmessige grep, som gjør henne til en av de aller mest spennende nykommerne på den internasjonale motescenen akkurat nå.

Sandy Liang kan du finne hos blant annet Shopbop.com. Sjekk Sandyliang.com for mer info.

De mest populære på Instagram: Disse 5 topper listen!