© @pernilleteisbaek

Denne skoen er muligens 2021's viktigste

Du kjenner til skoene fra før, men de er ikke mindre kule av den grunn!

Loafers var ikke til å unngå i 2020 og det ser ut at vi ikke trenger å ta farvel med den tidløse skoen på en god stund heller - den er nemlig en av de største skotrendene i 2021.
Helt spesifikt er modellen vi ser i år – både på føttene til flere influencere, stylister og modeller på Instagram og i gatebildet – karakterisert ved sin chunky og tykke såle .

Med noen av fjorårets helt store skotrender som gummistøvlen og chunky boots à la Bottega Veneta, som også går igjen i høstens skotrender, kommer det ikke som noen overraskelse at den grove og tykke sålen også har overtatt den klassiske loaferen.

Håndplukket til deg

Selv om noen av de helt uunngåelige modellene denne sesongen kommer fra high-end-merker som Prada og Louis Vuitton, kan du også skaffe deg et par kule loafers fra flere highstreetmerker til mer budsjettvennlige priser.

Dersom du vil være med på trenden, kan det være en god ide å se etter et par med den karakteristiske grove sålen i en lakkert modell. Men hvis du er større fan av den klassiske modellen med en mindre fremtredende såle, er dette også en god investering. Se gjerne etter en modell hvor den øvre delen av skoen er pyntet med alt fra strass til gull- og sølvfargede spenner.

Darja Barannik har tilført høstantrekket et blikkfang med røde loafers med gullspenner, mens danske Sophia Roe har valgt et par helt klassiske og tidløse loafers fra Chanel.

Stilikonet Pernille Teisbæk er enda en gang med til å sette skoen på dagsordenen: Hun er nemlig spottet i et bredt utvalg av forskjellige chunky loafers.