Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Screen-Shot-2020-11-05-at-12.59.48 © @pernilleteisbaek

Denne skoen er muligens sesongens viktigste

Du har sikkert sett dem før, men det gjør dem ikke mindre moteriktige av den grunn.

Loafers har ikke vært til å unngå i 2020 og det ser ut at vi ikke trenger å ta farvel med den tidløse skoen på en god stund heller.

Modellen er litt spesiell nettopp denne sesongen med sin chunky og tykke såle som vi har sett på føttene til flere it-kvinner på Instagram og i gatebildet.

Med noen av høstens helt store skotrender som gummistøvlen og chunky boots à la Bottega Veneta kan det heller ikke komme som noen overraskelse, at den grove og tykke sålen også har overtatt den klassiske loaferen.

Selv om noen av de helt uunngåelige modellene denne sesongen kommer fra high-end-merker som Prada og Louis Vuitton, kan du også skaffe deg et par kule loafers fra flere highstreetmerker til mer budsjettvennlige priser.

Dersom du vil være med på trenden, kan det være en god ide å se etter et par med den karakteristiske grove sålen i en lakkert modell. Men hvis du er større fan av den klassiske modellen med en mindre fremtredende såle, er dette også en god investering. Se gjerne etter en modell hvor den øvre delen av skoen er pyntet med alt fra strass til gull- og sølvfargede spenner.

Influenseren Annabel Rosendahl har på et par brune og hvite loafers utsmykket med en gullspenne, mens Tine Andrea har valgt et par stilsikre og tidløse sorte loafers.

Stilikonet Pernille Teisbæk er enda en gang med til å sette skoen på dagsordenen: Hun er nemlig spottet i et bredt utvalg av forskjellige chunky loafers.

Screen-Shot-2020-11-05-at-15.03.58
Screen-Shot-2020-11-09-at-14.26.25
app005prod
gantloafers
Mer om Mote? Motta Costumes nyhetsbrev