© @carolinebrasch

Dette er den ultimate streetstyle-vesken

Vi har funnet vesken som alle it-jentene bruker denne sesongen!

It-vesker kommer og går. Tidligere i sommer var ikke stråvesken fra Cult Gaia til å unngå, men nå er det dukket opp en annen modell som har florert på sosiale medier, og da spesielt på it-jentene under moteukene. Vesken kommer fra det danske merket Ganni, som åpnet sin første flagship-butikk i Oslo før sommeren.

Vesken er en miniversjon av den kjente posevesken, eller bucket bag, og er perfekt for fest - eller om du kun har med mobil og lommebok. De broderte perlene og de fargerike mønstrene gjør vesken ekstra søt og feminin. Kjedebutikkene og andre store luksusmerker har kommet etter, og nå finnes veskemodellen overalt. Hvilken modell går du for?

Så du denne: 10 fine høstkåper

Om du ikke har 2.000 kroner eller mer på veskebudsjettet ditt, har vi funnet et par busjettvennlige modeller.

Øverste modell fra venstre: veske med hjertepaljetter fra Ganni, 2.399 kroner, veske med gull, sølv og burgunder fra Zara, 349 kroner, poseveske i skinn fra Mansur Gavriel, 2.725 kroner og miniveske i fløyel fra Mango, 499 kroner.

Blogger Gine Margrethe styler vesken med et feminint antrekk og store øredobber, it-jenta Camille Charriere stylet it-vesken med et basic antrekk og modellen Caroline Brasch er ikke helt ferdig med sommeren, og matcher vesken med badedrakt og løse bukser. Se våre favoritter under: