© Pernille Teisbæk/YME

Dette er sneakersene alle vil ha

Futuristisk, 90-talls, maksimalistisk og veldig i tiden! Nå florerer Nike AirMax97 på sosiale medier!

Flere og flere trender blir skapt på bildedelingsappen Instagram. It-jenter som poserer med nye vesker - som plutselig blir å se overalt, streetstyle-fotografer som foreviger trender gatelangs og små detaljer som plutselig alle ønsker å kopiere.

Det siste vi har lagt merke til er Nike AirMax97 - skoene alle har sikret seg, særlig it-jentene, og som ikke er å komme unna om man skroller nedover feeden.

Leste du? Se den spektakulære visningen til Samsøe&Samsøe i København

  • Adidas Ultra Boost har lenge vært i vinden, men nå om dagen ser jeg at folk kjøper mer variert. Kunden kjøper forskjellige modeller for å kunne maksimere trenden. Man vil gjerne ha et par fra Common Projects, et par Gazelle fra Adidas, og et par fra Nike AirMax97, forteller Fredrik Josefsson, som er Floor Manager på YME i Oslo.

Han innrømmer at personalet merker stor pågang på sko som blir hypet på Instagram, spesielt sistnevnte - Nike AirMax97.

© Pernille Teisbæk
  • Et annet eksempel er Yeezy. Om du har en Instagram-feed uten å få opp ett bilde på denne modellen om dagen, tror jeg du er den eneste. Nike sine Silver Bullet og Gold Bullet er sko som Nike har bygget opp over lengre tid, helt siden 1997 for å være nøyaktig. Nå er det 20-årsjubileum for skoen, og for å kicke i gang slapp Nike to favoritter - som på et blunk har spredd seg i sosiale medier. Denne modellen kommer til å bli lansert i flere farger utover året, opplyser Fredrik.

(Se flere it-jenter kledd i skoen lengre ned i saken)

Fikk du med deg?Dette er Instagram-trendene akkurat nå

© Freja Wewer/Guri Heli
© YME