Franske kvinners stil
© Getty Images

Gjør som franske kvinner - kle deg helt enkelt!

De vil ikke bli sett død i et par Uggs, skyr polyester og har for lengst skjønt at underkjolen fungerer til fest. Se hvordan de franske stilikonene får sin fantastiske, tidløse og enkle stil - og gjør det samme.

Ingen kvinner i verden vet å kle seg bedre enn de franske. De har tydeligvis skjønt noe helt elementært - det at det enkle ofte er det beste, at kvalitet skal gå fremfor kvantitet og at man alltid skal holde litt tilbake.

Se våre enkle råd for å gjenta deres suksess:

  • Følg den gylne regel - less is more! Dette handler like mye om å unngå dilldall som å holde tilbake når det gjelder å vise bar hud. La noe forbli opp til fantasien, så å kombinere miniskjørt med utringet topp er et stort no, no!
  • Invester i enkle nøkkelplagg som vil vare i flere tiår. Et par smale jeans, nette ballerinasko, silkeskjorte, herreskjorte, en kasjmirgenser fra herreavdelingen, sexy pumps, en trenchcoat og en enkel, svart kjole kommer du veldig langt med. Dét og en eksklusiv veske og en rød leppestift. Men husk at kvalitet er alfa og omega, og hold deg til en klassisk fargepalett i svart, hvitt, grått, kamel og marineblått.
  • Bruk undertøy som sitter perfekt. Da vil resten av klærne sitte bedre.
  • Begrens sminkebruken. Legg fokus på fin hud og velstelt hår og gå eventuelt for et par knallrøde lepper eller sotede øyne.
  • Husk signaturduften din!

Trenger du veskeinspirasjon? Her er høstens it-vesker!

Stilikonet Caroline Sieber kler seg enkelt og sofistikert i blå jeans og en silkebluse
© Getty Images

DET ENKLE ER OFTE DET BESTE

Du trenger ikke mer enn et par jeans og en klassisk silkebluse til hverdags. Se bare på Caroline Sieber. Kombiner dem med svarte ballerinasko på jobb og stiletter på kvelden - så enkelt kan det gjøres. Blusen kan alternativt byttes ut med en herreskjorte eller kjærestens kasjmirgenser.

Skjorte fra H&M, 249 kr. // Jeans fra Monki, 350 kr. // Sko fra Zara, 249 kr. // Veske fra Givenchy hos Mytheresa.com, 8.890 kr.

Skuespilleren Clémence Poésy beviser at jeans er verdig en premierefest
© Getty Images

MIKS JEANS MED VOLANGERClémence Poésy beviser at selv jeans kan være verdig en premiere, om de bare er stylet rett. Et par høye, røde sandaler matchet med en clutch og en feminin volangtopp gjør absolutt susen.

Jeans fra Weekday, 400 kr. // Topp fra Topshop.com, 350 kr. // Veske fra Filippa K, 1.000 kr. // Sko fra Zara, 399 kr.

Julia Restoin Roitfeld vet hvordan hun skal kle seg sexy og enkelt på fest
© Getty Images

GÅ PÅ FEST I UNDERKJOLEN

Julia Restoin Roitfeld har skjønt hvordan man skal kle seg sexy på fest. Hun viser utringning i en svart, liten silkeunderkjole, men holder tilbake når det kommer til skjørtelengden. Kåpen gjør at hun beholder litt av mystikken mens chokeren understreker det minimalistiske.

Kåpe fra Zara, 1.159 kr. // Kjole fra Mango, 349 kr. // Stay-ups fra H&M, 80 kr. // Sko fra Notabene, 2.290 kr. // Choker fra Gina Tricot, 59 kr.

Se hva du aldri må ta på deg på første date!

Franske Vanessa Paradis mikser feminint med maskulint
© Getty Images

BLI INSPIRERT AV HERREGARDEROBEN

Gjør som Vanessa Paradis og bring inn maskuline elementer i det feminine. En tilkneppet skjorte med en feminin sløyfe i halsen, en jakke eller blazer over skuldrene, herrebukser eller jeans til en bluse - alt handler om balansen mellom det feminine og det maskuline.

Jeans fra Gina Tricot, 299 kr. // Tørkle fra Gina Tricot, 49 kr. // Veske fra Zara, 959 kr. // Sko fra Notabene, 2.150 kr. // Bluse fra Filippa K, 1.800 kr. //Jakke fra Busnel, 2.449 kr.

Trenger du julegavetips? Her er hva vi tenker å gi til våre venninner!