høst mote plagg
© Anna Stokland

Dette er høstens nøkkelplagg

En ny sesong står for døren - her er trendplaggene du skal bruke nå!

kåpe høst
© Anna Stokland og produsentene

1. Rutete kåpe

Ruter og tweed tar enda en runde i manesjen og skal denne sesongen prege alt fra kåper til skjørt og støvler. Uttrykket får en liten oppgradering i form av farger som blå, gul og rosa, som gir den landlige stilen en røffere vri. Om du heller vil sikre deg et tidløst kjøp, bør du kaste deg over den overdimensjonerte, rutete jakken fra Samsøe Samsøe. Bruk den gjerne med et belte i midjen for en feminin vri.
Kåpe fraSamsøe Samsøe, 3.999 kr.

Kordfløyel
© Anna Stokland og produsentene

2. Kordfløyelsbukse

Den myke og anvendelige kordfløyelsesbuksen regjerer i motebildet også denne høsten, og er enkel å bruke så lenge du styler på den riktige måten. Finn en feminin og fasongsydd topp som du kan dytte ned i buksen, eller gå for en høyhals. Buksen ser ekstra flatterende ut om du tar på deg et par støvletter med hæl.
Bukse fra Weekday, 550 kr.

Her er7 kordfløyelsbukser vi ønsker oss nå!

Pliséer
© Anna Stokland og produsentene

3. Plisért skjørt

Pliséer er fortsatt i vinden, og spesielt på skjørt med lengde til midt på leggen. Bruk skjørtet med en stram topp og rutete dressjakke eller grå collegegenser for å tone ned uttrykket.
Skjørt fra By Marlene Birger, 1.599 kr.

© Anna Stokland og produsentene

4. Cowboystøvletter

Modellene stormet ned catwalken i cowboystøvletter med dyreprint under de største motevisningene. De skal helst rekke litt høyt på leggen, og du kan velge mellom ulike varianter. De glatte som grove er like populære.
Sko fraZara, 699 kr.

Kardigan
© Anna Stokland og produsentene

5. Kardigan

De klassiske rutene er tilbake - og var å se over alt på stilstjernene under de internasjonale moteukene. De kommer i alle fargerike varianter og retninger.
Kardigan fra Dagmar, 2.195 kr.

Mageveske
© Anna Stokland og produsentene

6. Mageveske

Rumpetasken har oppgradert og flyttet opp fra hoften til magen. Den skal ikke være altfor stor, og helst bare romme det aller nødvendigste. Bruk den gjerne over en jakke for å markere midjen.

Veske fraZara, 559 kr.

Har du fått med deg? Denne mikrotrenden regjerer nå!

Dressen
© Anna Stokland og produsentene

7. Dressen

Businesskvinnen er i fokus hos flere designere med den klassiske dressen. Varier med ekstra brede skuldre og en mer overdimensjonerte stil, og kom opp i høyden med et par stiletthæler.
Bukse fra Rodebjer, 2.236 kr. Jakke fra Rodebjer, 3.836 kr.

Vide, hvite bukser
© Anna Stokland og produsentene

8. Vide, hvite bukser

Dropp den åletrange jeansen denne høsten, og smett opp i et par løse 70-talls jeans, gjerne med sleng, og helst i en hvit tone. Omfavn den maskuline stilen med en høyhalset genser og svarte ankelstøvletter.
Bukse fra Ganni, 3.499 kr.

© Anna Stokland og produsentene

9. Midjebelte

Midjebelter gjør sitt comeback denne sesongen - i ulike proporsjoner og materialer. Spenn fast med et belte over en overdimensjonert kardigan eller kåpe som på visningen til Isabel Marant, Michael Kors og Nina Ricci.

Belte fraMango, 169 kr.