© Getty Images

7 kule høstsko

Børst støvet av turskoene. Sesongens must-haves er behagelige og robuste boots.

Tursko, fjellsko, robuste boots eller aprés ski - kjært barn har mange navn. Etter flere moteuker, utallige moteshow og gatemote er det spesielt ett par sko som skiller seg ut denne sesongen. Det er ikke sneakers, som har regjert i en god stund nå, men den værvante fjellskoen.

Bootsene med de tykke sålene er kommet for å bli, og er allerede designet av en rekke luksusmerker i tillegg sportsgigantene. Ganni har blant annet inngått et samarbeid med Diemme, og lansert høstens mest populære skotøy. Vi sikler også på et par fra See by Chloé, og budsjettbootsene til Zara. Vi klapper i hendene over den praktiske trenden, som er like fin til turbuksa som en blomstrete kjole. La deg inspirere og streetstyle - og finn ditt favorittpar!

Leste du? Ganni samarbeider med Diemme

Fine lyse boots med sherling-detaljer. Dette er kanskje ikke skoene du vil bruke ute i skog og mark, men heller i byen. Husk impregnering!

Sko fra See by Chloé, ca 4300 kroner

Se også: 10 hverdagsvesker som gjelder nå

En litt mer sporty variant med lav 'hals'. Passer utmerket til jeans, eller et kult skjørt.

Sko fra Columbia, 1095 kroner

Disse modellene mangler den trendy snøringen, men det skinnende materiale og de tykke sålene veier opp. En litt penere skotype som gjør seg til skinny jeans.

Sko fra Zara, 349 kroner

Praktiske og med en fin og annerledes fargesammensetning. Vi liker også at snøringen er detaljerik.

Sko fra Isabel Marant, ca 3600 kroner

Denne sesongen har Ganni inngått et samarbeid med italienske Diemme. Sistnevnte er kjent for sine gode kvaliteter og solide håndverk - og sammen med Ganni har de laget en kul boots med litt av begges kjennemerker.

Sko fra Ganni x Diemme, 4199 kroner

Man trenger ikke å lete i luksusbutikker eller gå etter kjente merkevarer som tilhører trendbildet om skal kjøpe høstens mest populære sko. Salomon er en gammel slager når det kommer til gode kvalitetessko man aller helst bruker i skogen. I dette tilfelle passe de like så godt med strømpebukse og en kul kjole.

Sko fra Salomon hos JUICE, 2199 kroner

Denne modellen kommer i semsket skinn og med mesh i overdelen. Perfekte til både fjellet og i hverdagen når høsten kommer.

Sko fra Garmont, 699 kroner

La deg inspirere av influencerne, og måten de styler turskoen på: