Emili Sindlev

5 Instagram-antrekk til bryllupsgjesten

Noen ganger er det lettere å lete etter inspirasjon hos it-jentene. Vi har plukket ut våre 5 yndlingsantrekk til bryllup!

3. juli 2018

Sliter du med å finne ut hva du skal ha på som gjest i bryllup? Er du lei av å gå fra butikk til butikk uten å finne kjolen som skriker "JA"? Vi har lett gjennom feeden på Instagram, og funnet fem antrekk som lett kan kopieres - og som passer utmerket i sommerbryllup.

Mermaid dreams...🧜🏻‍♀️

A post shared by Marianne Theodorsen 🤖 (@marianne_theodorsen) on

Marianne Theodorsen kan å bruke farger og mønstermiks. La deg inspirere av hvordan hun spriter opp antrekkket med iøynefallende tilbehør på en klassisk og stilfull måte.


A weekend full of love 💞💍

A post shared by EMILI SINDLEV (@emilisindlev) on

Danske Emili Sindlev er en mester på å mikse farger og materialer, og tilføyer alltid det lille ekstra slik at antrekket blir hakket mer klassisk og feminint. Om du sliter med å finne en festkjole kan et smart tips være å dobbeltsjekk med brudeparet hva dresskoden er. Det er alltid enklere å finne et antrekk når du vet hva du skal se etter.


Smiles only 🌞🌻 #annabelandpetter

A post shared by Darja Barannik (@darjabarannik) on

Rund hals til bruk i bryllup er både elegant og klassisk. Det er viktig å ikke vise for mye hud i bryllup, noe som Darja Barannik tolker på den perfekte måten. Flate sandaler balanserer antrekket og egner seg perfekt til deg som har planer om å danse natten lang.


From Italy With LOVE #annabelandpetter

A post shared by JANKA POLLIANI (@polliani) on

Blomsterkjoler er i vinden, og er det perfekte plagget for sommerbryllup. Fargene influencer Janka Polliani har valgt faller godt i smak som gjest i bryllup.


Thank you for the greatest weekend ❤️#annabelogpetter

A post shared by Tine Andrea (@tineandreaa) on

ByTiMo har en rekke kjoler som egner seg for bryllupsfesten. Blomsterprint er fortsatt i trendbilde - og gjør seg både under middagen og på dansegulvet.


Kanskje du også er interessert i...