Emili Sindlev
© @emilisindlev

5 Instagram-antrekk til bryllupsgjesten

Noen ganger er det lettere å lete etter inspirasjon hos it-jentene. Vi har plukket ut våre 5 yndlingsantrekk til bryllup!

Sliter du med å finne ut hva du skal ha på som gjest i bryllup? Er du lei av å gå fra butikk til butikk uten å finne kjolen som skriker "JA"? Vi har lett gjennom feeden på Instagram, og funnet fem antrekk som lett kan kopieres - og som passer utmerket i sommerbryllup.

Marianne Theodorsen kan å bruke farger og mønstermiks. La deg inspirere av hvordan hun spriter opp antrekkket med iøynefallende tilbehør på en klassisk og stilfull måte.

Skal du være gjest i bryllup? Vi har samlet 50 flotte kjoler til bryllupsgjesten

Danske Emili Sindlev er en mester på å mikse farger og materialer, og tilføyer alltid det lille ekstra slik at antrekket blir hakket mer klassisk og feminint. Om du sliter med å finne en festkjole kan et smart tips være å dobbeltsjekk med brudeparet hva dresskoden er. Det er alltid enklere å finne et antrekk når du vet hva du skal se etter.

Rund hals til bruk i bryllup er både elegant og klassisk. Det er viktig å ikke vise for mye hud i bryllup, noe som Darja Barannik tolker på den perfekte måten. Flate sandaler balanserer antrekket og egner seg perfekt til deg som har planer om å danse natten lang.

Blomsterkjoler er i vinden, og er det perfekte plagget for sommerbryllup. Fargene influencer Janka Polliani har valgt faller godt i smak som gjest i bryllup.

ByTiMo har en rekke kjoler som egner seg for bryllupsfesten. Blomsterprint er fortsatt i trendbilde - og gjør seg både under middagen og på dansegulvet.