Carrie Bradshaw i Sex og Singelliv
© Sex and the City

Kvinnen bak Carries stygge veske inngår samarbeid med Alexander Wang

Ikke mange gjenstander kan skape så minneverdige øyeblikk som vesken i Sex og Singelliv. Nå har designeren bak skapt en ny veske sammen med Alexander Wang.

Det finnes utallige minneverdige scener i Sex and the City, og denne går langt opp på listen.

Vi snakker om scenen der Mr. Big overrasker Carrie med en generøs gave han tror passer "perfekt" til henne: En svane-clutch med krystaller, designet av Judith Leiber.

Overrasket over hvor lite glad Carrie blir for vesken, erklærer hun likevel sin kjærlighet for Big, som reagerer med å mumle noen avvikende fraser tilbake.

På tross av Carries avsky for vesken, ble Judith Leibers design kjent verden over - det er jo slik at stort sett all omtale er god omtale når det kommer til stykket.

Du kan se den ikoniske scenen her.

Senere ble Leiber også spurt om å designe en unik veske til Sex and the City-filmen. Også denne vesken fikk en avgjørende rolle. Vi snakker om den cupcake-lignende clutchen som Lilly gjemmer Carries mobiltelefon i før det omtalte bryllupet. Vi tror nok både Carrie og Mr. Bigs forhold hadde klart seg bedre uten Leibers design...

Så du denne: Dette er boken alle snakker om!

Scenen fra Sex and the City: The Movie

Judith Leibers cupcake-clutch sammen med karakteren Lily i Sex and the City-filmen.

© Sex and the City

Nå har turen kommet til Alexander Wang, som har designet sin egen utgave av de unike, krystallbesatte veskene. Wangs design forestiller dollarsedler, fullstendig dekket med tilsammen 10 263 grønne, gjennomsiktige, sorte og sølvfargede Swarovski-krystaller.

Siden krystallene blir påført for hånd, tar det omtrent en uke å lage hver enkelt veske. Det møysommelige arbeidet blir riktignok avspeilet i prisen, som ligger på ca 39 200 kr.

Vesken vil bli representert under Wangs show på moteuken i New York, som går av stabelen den 9. september. Man skal til gjengjeld være superrask hvis man vil kjøpe den eksklusive vesken, da det kun blir skapt 20 utgaver.

Se høydepunktene fra Stockholms moteuke her!

Alexander Wang design Judith Leiber
Alexander Wang design Judith Leiber

Alexander Wangs designsamarbeide med Judith Leiber

Hvis dette kunstverket setter standarden for Alexander Wangs kommende show, kan vi ikke annet enn å glede oss til å se resten av kolleksjonen hans under New Yorks moteuke.

Innen den til, er det bare å slå ihjel tiden med deilige gjensyn av Sex og Singelliv.

Se hvilke tre skjønnhetstriks franske kvinner sverger til!