© Celine Aagaard

Min moteuke: Celine Aagaard

Fra sexy og utringet dress til dunjakke og skibriller. Se hva den stilsikre redaktøren gjør i påskeferien.

Hver uke presenterer Costume en motepersonlighet som forteller om ukens høydepunkter. Denne uken slår vi av en prat med Celine Aagaard som står bak nettmagasinet Envelope.no og som snart er aktuell med en kolleksjon for det norske merket elle&il.

MANDAG

Hvilke faktorer skal til for at uken din skal bli vellykket?

 • God energi, sol, latter, musikk, en tight timeplan, spennende utfordringer på jobb, en god yogaøkt, søndagsskate eller ski med familien - og litt sunt stress.

Fikk du med deg denne: Vårskoene som gjelder nå

 • Afterski!
© Celine Aagaard

TIRSDAG

Hva har vært ukens største happening?

 • Påsken, og årets langrennstur under Hallingskarvet, samt forrige ukes kulinariske opplevelser. Vi fikk servert økologisk vegetarmat på sitt beste.
 • I dress fra J.Lindeberg
© Celine Aagaard

ONSDAG

Hva var den største antrekksutfordringen?

 • Været er alltid en utfordring - men aldri noen hindring! Jeg er ute i all slags vær. Denne uken har det vært store kontraster. Fra byliv uten BH til fjellheimen i usexy ullstrømpebukse. Den størst utfordringen må likevel ha vært da jeg gikk i en dress med dyp utringning uten noe under. Jeg forlot hjemmet i halvfemtiden da det fortsatt var sol, og tenkte at jeg ikke skulle være ute resten av dagen. Der tok jeg feil. Det var ikke et sjakktrekk med utringning ned til navlen akkurat...

Har du noen stylingtips som alltid redder en dårlig dag?

 • En oversized dressjakke funker både til business med heels og en mer casual anledning med sneakers. Må jeg velge kun ett plagg må det bli jumpsuiten!

Leste du denne: Tommy Hilfiger med ny denimkolleksjon

 • Dunjakke fra J.Lindeberg og briller fra Saint Laurent
© Celine Aagaard

TORSDAG

Hvilket antrekk har du vært mest fornøyd med - og hvorfor?

 • Jeg har hatt en hvit uke. Først gjenbruk med en herrejakke jeg har hatt i mange år - fra Conscious-kolleksjonen til H&M. Den har power skuldre og er fin til det meste. Deretter gikk jeg for en hvit pinstripe dress som jeg har siklet etter lenge. De siste dagene har jeg pakket meg inn i en hvit dunjakke som har holdt meg varm på fjellet samt store goggles.

Vårmote: Jakker på budsjett

 • Veske funnet på hytta. Gjenbruk er tingen!
© Celine Aagaard

FREDAG

Har du gått til innkjøp av noe nytt?

 • Nei, men jeg har vært på skattejakt på hytta og funnet nye rekvisitter. Blant annet et transparent nett som mamma hadde fått sammen med spanske Vogue for mange år siden. Det blir en perfekt strandbag som nå skal se lyset og ikke ligge krøllet i skapet med verktøykassen til pappa. Gjenbruk er tingen!

Skal du noe gøy i påsken?

 • Om få dager byttes fjell ut med asfalt igjen, så får vi se om det blir Tigerstaden eller Nevlunghavn som trekker det lengste strået.