Anette Ousdal
© Anette Ousdal

Min sommerferie: Anette Ousdal

Kimonoen redder ferien til skjønnhets-og shoowroomansvarlig Anette. Se hvorfor!

Hver uke presenterer Costume en motepersonlighet som forteller om sin sommerferie. Denne uken slår vi av en prat med showroom- og skjønnhetsansvarlig Anette Ousdal.

Hva er dine ferieplaner for sommeren?

  • Jeg skal en tur til Tønsberg på Slottsfjell-festivalen og 10 dager til Ibiza med venninner. Ellers skal jeg nyte Oslo-sommer og en tur på fjellet. En variert ferie med litt av alt - akkurat slik jeg liker det!

Hvis du måtte velge ett plagg i kofferten, hva hadde du gått for?

  • Det må være en kimono. Denne bor jeg i når jeg er på feire. Den er så lett og behagelig å ha på seg, og kan brukes til og fra stranden, i tillegg til lunsj i solen. Kimonoen kan også styles opp til et kveldsantrekk om man mikser den med et beltet og et par pumps. For meg blir dette et perfekt middagsantrekk.
  • Mitt nyeste innkjøp er denne kjolen fra Stine Goya

Har du noen plagg eller produkter du er avhengig av om sommeren?

  • Jeg er avhengig av en god aftersun etter en lang dag i solen. Jeg bruker en fra Declèor som gir en jevnere og dypere brunfarge med masse fuktighet. Ellers er jeg jeg avhengig av å ha med meg treningsklær på ferie. En fin standveske og noen kule solbriller er et must! I vesken har jeg magasiner, en ekstra bikini, musikk og et håndkle.

På festivalferie går jeg for den mer komfortable stilen - som en jeans-shorts, boots, t- skjorte og en kul skinnjakke.

Leste du: Slik kler de norske fashionistaene seg på festival

Hva var var siste moteplagget du investerte i?

  • En wrap kjole fra Stine Goya - dette er mitt favorittplagg akkurat nå og denne skal med i feriekofferten.
  • Norsk sommer er noe av det beste jeg vet

Ditt beste ferietips i Norge?

  • Altså, jeg elsker festivaler. I fjor var jeg og noen venninner på Beitostølen som heter Trollrock. Kombinasjonen med vakker natur, fjellturer, rideturer og festival er helt fantastisk. Dette er virkelig å anbefale. Norsk sommer er noe av det beste jeg vet!

Så du denne: Dette er bøkene du bør lese i sommer

  • Mitt aller beste tips er et serum fra Declèor

Hva er ditt beste sminke- eller hårtips under sommermånedene?

  • Jeg bruker lite sminke og gjør neste ingenting med håret under sommermånedene. Om jeg ikke har tilgang på naturlig saltvann i havet, bruker jeg en saltvannspray. Jeg bruker heller kremer og oljer som gir glød og fukt enn sminke. Mitt aller beste tips er et serum fra Declèor som bruker jeg 1–2 uker før jeg går solen i møte. Den styrker huden og hjelper huden med å holde på fargen lengre. Den gir også en fantstisk glød!