Astrid S lanserer eget motemerke

Hyller kropp, sommer og spontanitet - se bildene av den første kolleksjonen her!

Superstjernen Astrid S har gjort seg bemerket som stilikon gjennom sin karriere, og bærekraftig mote er noe som har interessert henne i lang tid.

Hun har tidligere kommet med en egen kleskolleksjon, noe som tydeligvis har gitt mersmak. For nå kommer altså artisten med et eget klesmerke med navnet Swim Club, og den første kolleksjonen består av badetøy og et lite knippe nøkkelplagg.

Kolleksjonen har et bærekraftig fokus: produktene er laget av reststoff, eller av materialer som enten er resirkulert, økologiske, og/eller nedbrytbare.

© Alvin Santos
© Alvin Santos
Dette noe jeg har hatt lyst til å gjøre i mange år, og jeg gleder meg til å vise hva jeg har designet. — Astrid S

Konseptet har vært under utarbeidelse i over et års tid, men ideen er noe superstjernen har lekt med i lengre tid:

– Swim Club er en naturlig forlengelse av mitt kreative univers, og jeg gleder meg stort over å kunne realisere denne drømmen. Personlig er dette noe jeg har hatt lyst til å gjøre i mange år, og jeg gleder meg til å vise hva jeg har designet, sier Astrid S.

© Maria Van Nguyen

Astrid har grunnlagt Swim Club sammen med produksjon og designbyrået «Eco Concepts» som også er medeier i merker som ENVELOPE1976. Med ulike prosjekter og varemerker i stallen, har gjengen bak Eco Concepts et felles mål om en mer transparent og bærekraftig bransje.

– Vi er så utrolig glade over å få skape Swim Club sammen med Astrid. Hun er en fantastisk designer som bobler over av kreative ideer og visjoner. Stilretningen hennes er tydelig, og vi synes Swim Club kjennes som et friskt pust i moteindustrien, sier Pia Nordskaug, daglig leder i Eco Concepts og medgrunnlegger av ENVELOPE1976.

Den kule kolleksjonen lanseres torsdag 12. mai på et knippe high-end-butikker i Norge som YME Universe og Moniker, i tillegg blir den å finne på egen nettbutikk: www.swimclub.no