© Janne Rugland

Envelope1976 med ny kolleksjon - se den først her

Årets norske designer lanserer sin nye kolleksjon, og Costume gir deg en eksklusiv sniktitt.

Det norske merket Envelope1976 trenger knapt noen introduksjon, da de fleste med et snev av moteinteresse har fått med seg det bærekraftige merkets store suksess. Fra en sped begynnelse med showroom hjemme i stuen forhandles motemerket nå blant annet hos de eksklusive og verdenskjente nettbutikkene Net-A-Porter og Browns Fashion, og merket har mottatt stor anerkjennelse på verdensbasis for sitt tidløse design og bruk av naturlige materialer.

© Janne Rugland

Under Costume Awards 2020 mottok Envelope1976 den høythengende prisen "Årets norske designer". "Designeren har knekt koden for hvordan du kan få en personlig stil med bærekraftige materialer – og det det er imponerende å se hvordan merket har gjort suksess både her hjemme og internasjonalt på kort tid", lød juryens beskrivelse, og merkets grunnleggere Celine Aagaard og Pia Nordskaug kunne jublende ta med seg den gjeve prisen hjem.

Nå er Envelope1976 klar med en ny kolleksjon, som slippes fredag 27. november. Men allerede nå kan Costume gi deg en eksklusiv sniktitt på noen av våre favorittlooks blant kolleksjonen. Bildeserien med vakre Dunia er skutt i nydelige Saltstein i Larvik. Nyt!

© Janne Rugland
© Janne Rugland
© Janne Rugland
© Janne Rugland
© Janne Rugland
© Janne Rugland
© Janne Rugland