Stockholm fashion week
© Mathias Nordgren/Studio Bon

Vi oppsummerer moteuken i Stockholm

Se høydepunktene og kolleksjonene du må se!

Moteuken i Stockholm gikk av stabelen denne uken, og Costumes nettansvarlig Sonia Uppal, har vært på plass i den svenske hovedstaden for å se hva nabolandet ønsker å se oss i neste vår.

Saken blir oppdaterte fortløpende.

LITTLE LIFFNER
© Mathias Nordgren/Studio Bon

LITTLE LIFFNER

Det var knyttet store forventninger til Little Liffner som for første viste under moteuken i Stockholm. Kolleksjonen bestod av vesker i raffinert skinn og mykt slangeprint med interessante innslag og veskeremmer som gikk på tvers av glidelåsen. Definert en løft fra den tidligere kolleksjonen, og en favoritt under den svenske moteuken.

IDA SJÒSTEDT
© Mathias Nordgren/Studio Bon

IDA SJÒSTEDT

Tyll, perler og glitter - Ida Sjóstedt er kjent for sine naive, lekne og romantiske kreasjoner. Denne gangen presentere hun en glamorøs kolleksjon med både korte og lange kjoler. Verdt å ta en titt om du skal gifte deg neste år. Hun hadde spesielt en kjole som glitret fra topp til tå - passer utmerket for deg som vil stjele showet for en kveld.

© Mathias Nordgren/Studio Bon

FILIPPA K

Det svenske merket er kjent for sitt minimalistiske design hvor kvalitet står i fokus. Visningen var, som alltid, stilren, med sine klassiske og lekre snitt, jordfarger, og delikate stoffer, med perfeksjonerte silhuetter og tidløse detaljer. I modellrekken gikk blant annet de norske modelltvillingene Martine og Gunnhild Chioko Johansen.

© Mathias Nordgren/Studio Bon

SOFT GOAT

Flagrende strikkeplagg har aldri sett bedre ut. Plaggene fra Soft Goat blir laget av 100 prosent kasjmir og kommer i anvendelig fasonger og snitt vi drømmer om å pakke oss inn i. Kolleksjonen besto av alt fra kjoler, skjørt til bukser og gensere.

© Mathias Nordgren/Studio Bon

ATP ATELIER

Jonas Clason og Maj-La Pizzelli står bak skomerket ATP Atelier som for første gang hadde en motevisning under moteuken i Stockholm. Skoene og veskene blir produsert i Italia, og kommer i tidløse fasonger. Denne sesongen bød på friske fargekombinasjoner og konstruerte sko. Duskesandalene gjorde sitt inntog og veskene utvidet størrelser.

© Mathias Nordgren/Studio Bon

BUSNEL

Ultralette kardiganer og rette snitt, Busnel leverte en minimalistisk kolleksjon med et klart skandinavisk preg. Mye spennende materialbruk og dus fargepalett. Denne visningen sto også for ukens mest inspirerende hår og sminke!