Zalando
© Getty Images

Zalando arrangerer egen moteuke

For andre år på rad arrangerer shoppinguniverset Zalando sin egen mote- og musikkfestival. Bli med Janka Polliani til Berlin

Zalando har laget en helt egen versjon av Fashion Week, og inviterer DEG til å oppleve alt mote- og musikkindustrien har å by på. I tillegg til å ha fokus på mote, overrasker de også med spennende og lærerike foredrag, musikk og matopplevelser.

Fikk du med deg: Nå er designerplaggene på salg!

For andre år på rad arrangerte Zalando Bread & Butter, en festival hvor man forener det beste innen mote og musikk. I fjor overrasket både Gigi Hadid og A$AP Rocky, som var to av gjestene under festivalen. I år får publikum møte moteikonet Dame Vivienne Westwood (også kjent som Queen of Punk) og toppmodell, it-jente og aktivist Adwoa Aboah.

  • Dette er en festival du ikke opplever på noen annen arena. Har du lyst til å oppleve motevisninger, har du nå muligheten til dette ved å kjøpe billetter. Merker som Topshop, adidas og Zalando har alle visninger i september. Drømmer du om å sitte front row på visninger men aldri blir invitert? Nå har du muligheten, sier Janka Polliani.

Leste du? Disse sneakersene tar av på Instagram

Janka på plass under motefestivalen

© Janka Polliani

Sist uke var vår blogger Janka selv på plass i Berlin sammen med 400 andre gjester fra mote- og musikkverden - der det nye for programmet for Bread & Butter 2017 ble annonsert. Bread & Butters motto for denne sesongen er "Bold". I løpet av en tre dagers festival, oppfordrer Zalando alle til å bli mer nysgjerrige, utfordrende og tøffere når det kommer til både mote, musikk og mat.

It-jente og modell Adwoa

© Zalando
  • Dame Vivienne Westwood er et moteikon, og det å få møte henne var stort. Hun er en av nåtidens største designere, over 70 år og fortsatt vill etter mote. Hun har også et brennende ønske om å løse kjøp-og-kast-filosofien. Er du interessert i å se paneldebatter der noen av de største innenfor moteindustrien diskuterer nåtidens tema, er dette en fantastisk mulighet, sier Janka.

Bread & Butter går av stabelen den 1.- 3. september, og tilbyr alt fra moteshow fra merker som Topshop, Hilfiger Denim, Eastpak, Levi’s®, Vans, Mads Norgaard, Rains, Fila, HUGO, The Kooples, Love Stories og adidas. Blant høydepunktene er blant annet Viktor&Rolfs haute couture show. I løpet av den tre dagers lange festivalen er det også duket for for nye eksklusive designsamarbeid, moteforedrag og paneldiskusjoner med Vivienne Westwood. I tillegg tilbyr de eksotiske matopplevelser med nye vendinger og smakskombinasjoner fra alle verdenshjørner.

Etter hvert show kan publikum få direkte tilgang til sine favoritter på zalando.no med RFID-armbåndsteknologien ‘See Now Buy Now’. Dessuten kan du møte den nederlandske designerduoen Viktor&Rolf som vil presentere sin haute couture-kolleksjon i Berlin for første gang.

B&&B ‘BOLD’ presenterer en miks av internasjonale stjerner og up-and-coming artister på fire ulike scener. Det østerrikske bandet Bilderbuch er kjent for sine fantastiske tekster og opptrer søndag kveld. Hannah Faith, Yung Hurn og Quay Dash markerer seg også med sin innovative musikk. Hver dag kan publikum danse til klokken 3 om natten på after events i Festsaal Kreuzberg.

Dette kan du oppleve på Bread & Butter av Zalando i Berlin 1-3 september 2017:

· 40 moteshow

· B & B Fashion talks med noen av verdens største moteikoner

· VIP shopping opplevelser, design samarbeid og unike samlinger

· Unike konsertopplevelser med store internasjonale artister

· Mote workshops

· Eksotiske matopplevelser med nye vendinger og smakskombinasjoner

Det beste av alt, du kan kjøpe deg inngangspass og få muligheten til å sitte på første rad med eksklusive moteshow og forestillinger.

Dagsbilletter selges for 199 kr. All billettinformasjon vil være tilgjengelige på breadandbutter.com/tickets.