Se den storslåtte motevisningen til KENZOxH&M

Vår moteredaktør Randi Svendsen var til stede da KENZOxH&M-visningen fikk av stabelen i går. Her er motefesten du må se!

I går hadde H&M visning av sitt nye designsamarbeid med KENZO i verdensmetropolen New York. Vår moteredaktør Randi Svendsen har vært tilstede, og var helt lamslått av visningen.

– Showet var en smeltedigel verdig i en eksplosjon av farger og mønstre!

Se videoen her:

– Strykere, hornblåsere, dansere og modeller laget en spektakulært show der den fargerike og eklektiske kolleksjonen kom til sin rett, forteller Randi.

Vi har plukket ut: Dette er plaggene vi skal kjøpe fra kolleksjonen!

Designduoen Carol Lim og Humberto Leon har gravd dypt i Kenzos arkiver. Blant annet har de funnet frem til en kjole fra 1978 som det kun ble laget to eksemplarer av. Kjolen er nå modernisert og er en av Kenzo x HM-kolleksjonens flotteste plagg.

– Vi ville vise Kenzos unike historie i kolleksjonen. Jeg synes det er fantastisk at H&M-kundene nå kan kjøpe en del av denne historien. Kjolen er laget laget av over 300 meter bånd, sier Humberto Leon.

Ved siden av kjolene inneholder kolleksjonen flere må-ha-plagg, som kan brukes på begge sider, som denne toppen vår motejournalist har plukket ut som en favoritt.

Carol Lim og Humberto Leon er sjefdesignere i Kenzo og grunnleggere av Opening Ceremony i New York. Deres lekne syn på design er nå tilgjengelig for moteelskere verden over.

Chloe Sevigny er med i kampanjen og var selvsagt gjest på gårsdagens show. Her sammen med designer Carol Lim.

Se fler bilder av de fasjonable kjendisene og konserten her:

Elizabeth Olsen i pysj fra fra KENZOxH&M
© H&M
Gilda Ambrosio i antrekk fra KENZOxH&M
© H&M
Lupita Nyong'o i kjole fra KENZOxH&M
© H&M
Joe Jonas i helantrekk fra KENZOXH&M
© H&M
Sienna Miller på første rad
© H&M
Ice Cube avsluttet visningen med en opptreden
© H&M

Kolleksjonen slippes i butikk og online 3. november. I Norge selges kolleksjonen i Oslo hos H&M Karl Johans gate, H&M Oslo City, H&M i Bogstadveien, samt H&M Galleriet i Bergen, H&M Trondheim Torg og H&M Kvadrat i Stavanger.

*Vi gjør oppmerksom på at Costume var invitert av H&M til denne turen.