Noora norsk design josefine pettersen w magazine mote motenorge
© W Magazine/Nick Thompson

SKAM-NOORA FRONTER NORSK DESIGN

For første gang er Skam-Noora å se i en internasjonal moteserie iført norsk design fra topp til tå. Se bildene her!

På rekortfart har den populære serien Skam nådd ut til hele verden. Serien sammenlignes med både Gossip Girl og Friends. Ikke overraskende er hovedpersonen i sesong nummer to blitt superstjerne - og får sjelden gå i fred. Nå sammenlignes hun med Blake Lively!

Josefine i C.L.E.A.N by Christina Ledang
© W Magazine/Nick Thompson

I går slapp det presisjefylte motemagasinet W Magazine bildene av den kommende stjernen Josefine Frida Pettersen, kanskje bedre kjent som Noora. I en moteserie er den unge skuespilleren kledd i norsk design fra topp til tå på alle bildene, og representerer Holzweiler, Cathrine Hammel, Tom Wood, C.L.E.A.N og byTiMo - og hun ser helt smashing ut. Kanskje dette er hennes nye karriere?

Fikk du med deg? Thomas Hayes vant prisen som Årets best kledde mann

Josefine i Holzweiler
© W Magazine/Nick Thompson

Det er ikke bare skuespillerprestasjonene Josefine er kjent for. I løpet av Skam-sesongene som er vist på skjermen har hun fått enormt mye oppmerksomhet for stilen sin. "Noora-stilen" som den heter - en tilbakelent, litt preppy og minimalistisk stil bestående av røde lepper og en skjorte. For ikke å snake om den korte, blonde bobben som alle plutselig skulle ha. Både Norge, Sverige og Danmark har jenter for lengst kastet seg på Noora-trenden, og nå venter det store utland. Simon Fuller, mannen bak TV-seriene So You Think You Can Dance og Idol har nemlig kjøpt opp serien, som skal rulle på amerikanske TV-skjermer om ikke så alt for lenge.

Så du denne: Costume har designet en genser med Fall Winter Spring Summer og Plan

Josefine i byTiMo
© W Magazine/Nick Thompson
Josefine i Cathrine Hammel
© W Magazine/Nick Thompson
Josefine i Tom Wood
© W Magazine/Nick Thompson