© Jacquemus

Slik skal den hvite skjorten se ut denne sesongen

Den hvite skjorten er en klassiker sesong etter sesong og denne våren har den fått en ny vri.

Noen plagg holder vi på gjennom hele livet. Rett og slett fordi de er noen sikre klassikere som kan brukes til det meste og ikke minst fordi de redder oss fra enhver kleskrise. Et av disse plaggene er den hvite skjorten, som er fast inventar hos mange.

Selv om man aldri kan trå feil med den helt klassiske utgaven, kommer flere designere hver sesong med deres forslag på en oppdatert versjon. Under moteuken SS21 var det spesielt Jacquemus' hvite skjorte med snørebånd og utskjæring rett under brystet som fikk mest oppmerksomhet.

Jacquemus' versjon av sesongens hvite skjorte har tydelige referanser fra 90-tallet og setter med sine bånd som knytes om livet, fokus på midjen.

Skjorten kan blant annet styles med et par herrebukser med høyt liv eller som hos Jacquemus' med et skjørt som etterlater et lite synlig utsnitt til midjen.

Under kan du shoppe den fine og sommerlige skjorten fra Jacquemus, som uten tvil vil bli en vår- og sommerhit. Som alternativ har vi også funnet en rekke hvite skjorter fra noen av highstreetmerkene med et lignende uttrykk.

Håndplukket til deg