© HBO Max / 'Sex and The City'

Her er buksene fra 2000-tallet du ikke kan unngå denne sesongen

De fine cargobuksene har fått et stort comeback – og denne gangen kommer de i utallige versjoner.

En lav midje, mange lommer og en praktisk, laid-back look. Slik kan nok en av sesongens største buksetrender, cargobuksene, beskrives best.

De baggy buksene som du sikkert kjenner igjen fra 2000-tallets motetrender, ble i sin tid populære da Carrie Bradshaw hadde et par på i Sex and the City – og kort tid etter var de å se i manges garderober.

Etter å ha vært lagt på hyllen i noen år har buksene vendt tilbake etter at merker og motehus som Off-White, Jacquemus og Saks Potts har kommet med deres versjon av de karakteristiske Y2K-buksene.

Mens de originale buksene ofte kunne ses med kamuflasjemønster, beviser forskjellige designere denne sesongen at cargobuksene kan få et helt nytt uttrykk ved bruk av alt fra klassiske nyanser som beige og army til pink tweed, som hos Chanel – og dessuten kan du enkelt style buksene både til hverdag og fest, da de kan kombineres med alt fra sneakers til høyhælte sko.

Også influensere som Mathilde Gøhler og Freja Wewer har blitt med på trenden og styler cargobuksene på avslappet vis med sneakers eller sandaler og baggy overdel.