SS20 streetstyle Milan
© Anna Stokland

Lei av joggebukser? Da vil du elske denne trenden

En ny sesong er rett rundt hjørnet. Dersom du trenger en oppgradering av hjemmekontorets favoritt, joggebuksene, kan det være en god ide å investere i en av vårens helt store trender.

Joggebuksene har for alvor inntatt hverdagsgarderoben gjennom det seneste året. For tiden bruker vi mer av våre arbeidstimer på hjemmekontoret og søker mer mot den norske naturen - og dette viser seg også ved at komfortable og praktiske klær er mer etterspurt.

Dersom du er en av dem som holder på å gå litt lei av det ellers behagelige plagget, kan det være en god ide å hente inspirasjon fra motehusenes SS21-catwalk hvor spesielt en ny type bukse får mye oppmerksomhet.

Håndplukket til deg

Denne sesongen viser nemlig et nytt fokus på bukser i alle farger og mønstre. Dette ser vi både på SS21-catwalkene hos motehus som Louis Vuitton og Jacquemus samt hos highstreet-merker som Zara og Mango. Disse har alle har kommet med sin tolkning på de oppsiktsvekkende buksene. De fargerike buksene er et perfekt tilskudd til vårgarderoben – og det er heller ingen grunn til bekymring når det gjelder komforten, da buksene fortsatt gjerne skal ha litt vidde.

Diverse influensere har også kastet seg på trenden. Vi ser at blant annet Nina Sandbech, Blanca Miro, Janka Polliani og Emili Sindlev bruker de fine buksene, som med deres vakre farger gir oss et hint av vårfølelse.