© Anna Stokland / Boss SS21

Denne stilen vil redde enhver kleskrise

Den minimalistiske og tidløse stilen er en evig inspirasjonskilde når du rammes av kleskrisen.

Spice Girls, platåsko, Friends, denim-overalls, Beverly Hills 90210 og høytlivs mom jeans – og selvfølgelig lavalamper og boomblastere. Det er bare noen av tingene som 90-tallet er kjent for. Men dette tiåret er også kjent for deres minimalistiske, enkle og chic mote - og nettopp derfor er det også en av de periodene vi alltid ser tilbake til for å finne stilinspirasjon.

Moten på 90-tallet er nemlig husket for sine minimalistiske og ultra-enkle silhuetter som aldri går av moten – og inspirasjonen er også tydelig, når vi kaster et blikk på nåtidens catwalks hos blant annet Hermès og Boss.

Håndplukket til deg

90-tallet er også en sikker inspirasjonskilde, når du igjen føler at du ikke har ett eneste plagg i garderoben du kan ta på. La deg inspirere av noen av periodens prominente stilikoner som Brooke Shields, Jennifer Aniston, Carolyn Besette-Kennedy, Kate Moss og Gwyneth Paltrow, og sammensett et klassisk antrekk med enkle basics og tilbehør. Tenk på nøkkelord som tidløs, sofistikert og less is more - og se etter merker som The Row, Prada og Boss for inspirasjon.

Vi har valgt ut en rekke plagg slik at du selv kan implementere 90-talls-stilen i din garderobe.

Håndplukket til deg