© Zara

Se hvor komfortabel sesongens festkjole er

Sesongens festkjole har fått en komfortabel vri og er dermed opplagt til festlige anledninger i hjemmet.

Vanligvis ville vi begynt å lete etter paljettkjoler og topper til sesongens julebord og nyttårsfester, men jakten har hos mange blitt annerledes grunnet diverse avlysninger av vinterens fester. Selv om vi ikke har kalenderen fylt med julebord-avtaler, betyr ikke dette at vi ikke skal pynte oss til vinterens sammenkomster.

Man kan tydelig se at trendene i 2020 har vært dominert av en bølge av komfortable plagg og materialer, hvor spesielt klær i strikk og joggedresser har oppnådd it-status.

Og vi er nok ikke helt ferdig med den komfortable trenden enda. De myke materialene har nå funnet veien til et nytt plagg, som man sjeldent har forbundet med et avslappende og komfortabelt uttrykk: Nå er det festkjolen sin tur, som denne sesongen har fått en behagelig vri.

Festkjolen anno 2020 har lagt det fine sateng- og silkestoffet bak seg og kommer i forskjellige utgaver i strikk, men som fortsatt bevarer det festlige uttrykket i form av dype utskjæringer, slip-modeller, dekorative stropper og glitrende materialer. Dette ser vi blant annet på den strikkede slip-kjolen fra Ganni, som har tolket festkjolen og tilpasset den til samtidens komfortable trender. Denne kjolen er også velopplagt til årets hyggelig anledninger i hjemmet, hvor vi gjerne vil være festlige og komfortable samtidig.

Dersom du synes at strikkekjolen kan bli litt for behagelig å se på, kan det være en god ide å tilføye voluminøse og kraftige smykker som hos Jacquemus og Bottega Veneta. I tillegg kan du alltid oppgradere anterkket ved å kombinere det med et par høye hæler.