© @trinekjær

Sesongens varmeste vinterstøvler er både fine og praktiske

Synes du også det kan være vanskelig å finne et par vinterstøvler som både er lekre og varme? Her er beviset på at de finnes.

Å finne en kombinasjon av fint og praktisk er ikke alltid så lett når det kommer til vinterstøvler. Hvis du også kan nikke gjenkjennende til å måtte gå på kompromiss med enten varmen eller utseende på støvlene dine burde du absolutt lese videre.

For selv om det kan virke umulig, kan det faktisk godt la seg gjøre å finne et par vinterstøvler som kan både holde deg varm på kalde vinterdager, og som du samtidig vil glede deg til å bruke. Det beviser motehus som Chanel, Miu Miu, Chloé og Bottega Veneta med deres høst- og vinter-kolleksjoner, hvor de chunky og grove vinterstøvlene er satt på dagsordenen.

Årets praktiske og samtidig pene, chunky vinterstøvler kommer i et bredt utvalg. Mens Chanel og Miu Miu presenterte sauepelsbekledde vinterstøvler på catwalken, viste Chloé et par kule støvler designet i samarbeid med brandet Moon Boot, som uten tvil vil kunne holde dine føtter varme vinteren gjennom. Foretrekker du sko med et mer avdempet uttrykk, presenterte blant andre andre Bottega Veneta et par grove støvler som kan minne om klassiske fjellstøvler.

Hvis du også er lei av å fryse på tærne, får du her åtte forslag til varme men fine vinterstøvler i ulike prisklasser.