Motenytt: Vi oppsummerer ukens høydepunkter!
© H&M

Uke 12: Har du gått glipp av disse nyhetene?

Ny butikkåpning, brudekolleksjon fra H&M og øko-jeans!

FEST PÅ BUDSJETT
H&M Conscious-kolleksjon ble lansert denne uken, som også inneholder brudekjoler til budsjettpris.Perfekt for deg som går med gifteplaner, er miljøbevisst og ikke ønsker å bruke halve brudebudsjettet på en kjole. Se de nydelige kjolene i linken over.

NY MOTEBUTIKK TIL NORGE
Endelig kommer butikken vi har ventet på til Norge! Rag & bone har fått øynene opp for det norske markedet, og har nå åpnet sin første skandinaviske mono-butikk i Norges hovedstad. Butikken er på hele 110 kvadratmeter, og blir en del av Oslos nye luksusgate. Les mer om den trendy motebutikken her!

WRANGLER MED NY KOLLEKSJON
Wrangler har designet en superfresh kolleksjon under navnet Retro Glory i anledning sin 70-årsdag. Kolleksjonen er bygd rundt den solfylte, energiske feiringen av ungdomskulturen på 70-tallet. Enkelte trykk, regnbue-motiver og fasonger er hentet opp fra arkivet, og plaggene bærer et eksklusiv og raffinerte vintage-uttrykk, i tillegg til noen mer stilrene og enkle baseplagg.

COS FYLLER 10 ÅR

Kjedebutikken COS feirer 10 år, og har i den anledning designet en vårkolleksjon bygget på merkets verdier: klassisk, tidløst og brukervennlig. Kolleksjonen er å finne i butikk denne uken. Se plaggene vi ønsker oss her!**ÅRETS BESTE DESIGNERE**
Den 5.juni går the Council of Fashion Designers of America Awards (CFDA) av stabelen - en prisutdeling for å hedre de beste i moteindustrien. I fjor vant blant annet Beyonce prisen Fashion Icon, og Guccis Alessandro Michele kunne gå hjem med tittelen International Designer. Dette er de nominerte designerne for 2017 (womens wear): Joseph Altuzarra for Altuzarra, Raf Simons for Calvin Klein, Marc Jacobs, Jack McCollough og Lazaro Hernandez for Proenza Schouler og Ashley og Mary-Kate Olsen for The Row.

ØKO-MERKET JEANS
Gladnyhet for grønne tilhengere: Cubus har nå svanemerket en av sine bestselgende bukser. Dermed blir det enklere å gjøre et grønt valg også når det gjelder jeans. High Waist Hannah er en av bestselgerne, en smal Premium jeans i stretch. All bomull i den svanemerkede jeansen er økologisk, noe som betyr at det ikke er brukt kunstgjødsel eller giftige sprøytemidler på bomullmarkene.

PENELOPE CRUZ LANDER NY ROLLE
Penélope Cruz skal spille Donatella Versace i "Versace: American Crime Story". Historien om drapet på motedesigneren Gianni Versace vil bli vist over 10 episoder - og vil handle om drapet, etterforskningen på morderen (som tilslutt tok sitt eget liv), og hvordan søsteren Donatella tok over motehuset etter sin bror.