© Anna Stokland og produsentene

Vårtrend: Asymmetriske topper

På tide å få farge på skulderen, jenter! Vi har plukket ut våre 7 favoritter

Bare skuldre har vært i vinden i lang tid, og nå skal toppene være asymmetriske i tillegg. Jenny Skavlan var tidlig ute med trenden, da hun på sin private Instagram-profil viste hvordan man lett kunne ty til symaskinen om man har en gammel skjorte i skapet som sjelden tas i bruk. Om du heller vil investere i en ny overdel til våren, har vi samlet våre 7 favoritter her:

Denne toppen har alt: en vårlig fargetone, blomsterprint og asymmetrisk form. I tillegg kan bodyen brukes til mer. Den kan nemlig styles under skjørt og bukser, og i tillegg fungere som en sprek badedrakt.

Topp fra Zara, 299 kroner

Minimalistisk, stilren og på budsjettpris. Ja, takk! Kombinerer man denne med en denim og flate sandaler har man 90-tallsstilen på et blunk.

Sort topp fra Monki, 100 kroner

Isabel Marant har endelig åpnet butikk i Norge, noe som betyr at det er mulig å skaffe designerens romantiske og chice plagg. Vi elsker fargekombinasjonen på denne tanktoppen!

Tanktopp fra Isabel Marant, ca 3.000 kroner

Går man for en hvit kjole med blonder blir hele looken mer romantisk med en gang - noe som er kledelig når solen skinner. Tenk deg denne kjolen med solkysset hud og sandaler med iøynefallende detaljer til.

Hvit kjole fra H&M, 599 kroner

En rød topp er enkel å kombinere med resten av basegarderoben. Det enkle snittet og ribbestrikken gjør så plagget egner seg både til fest og på kontoret.

Rød topp fra FWSS, ca 600 kroner

Med en kjole som denne blir du med ett festens midtpunkt! De romantiske volangene ved halsen gjør antrekk mer delikat, og lengden gjør seg til både flate sandaler, ballerinasko og høye hæler.

Kjole fra H&M, 599 kroner

Leste du denne: Skomerket Superga samarbeider med norsk kunstner

Horisontale striper hører sommeren til, og passer utmerket om man skal på båttur - eller vil slappe av ved bryggekanten. Den søte sløyfen på siden er prikken over i-en.

Topp med striper fra Mango, 169 kroner