Veronica B. Vallenes har åpnet pop-up butikk

Nå har den norske designeren åpnet en butikk med fullt sortiment på Aker Brygge!

Den norske designeren Veronica B. Vallenes viste frem en fantastisk kolleksjon underOSLO RUNWAY, da vi så høstens drømmeplagg. Med sitt elegante og tidløse uttrykk, er hun et av Norges store talenter innen klesdesign. Nå har hun inngått et samarbeid med Aker Brygge og åpnet en Temporary Brand Store, hvor du kan sikre deg plagg fra den nye vårkolleksjonen, og andre designerplagg som aldri har blitt produsert!

Har du lest: Zara har lansert treningskolleksjon!

– Det finnes mange inspirerende og talentfulle designere innen motebransjen. En av dem er kritikerroste Veronica B. Vallenes. Hun bidrar til et seriøst og etterlengtet løft, og er med på å sette norsk mote på kartet. Nå ønsker vi å gjøre det samme for henne, sier Mim Stang, Marketing & Community Manager på Aker Brygge.

Adresse: Jenny Hemstads gate. Handlegaten strekker seg gjennom Aker Brygge. Butikken holder åpent til 16.april.

Åpningstider: Hverdager: 10–20. Lørdag: 10–18.

Veronica har latt seg inspirere av alt fra vindusbuer til grafiske konstruksjoner på Aker Brygge, som har resultert i fem skisser som tilsammen utgjør en eksklusiv minikolleksjon - der kun ett designerplagg skal lages. Dersom du hjelper til med å stemme frem din favoritt, kan du vinne et skreddersydd designerplagg, og få det aller første håndsydde eksemplaret.Avgi din stemme HER!

Les også: Dette plagget redder enhver kleskrise!

Treningstips: Dette er favorittsmoothien til supermodellene!