Victoria's Secret: Nå får Bella Hadid vinger

Den 20 år gamle supermodellen blir Victoria's Secret-modell!

Den amerikanske undertøysgiganten Victoria's Secret er kjent for sitt storslåtte undertøysshow, med kun de mest sexy og populære modellene. Siste nytt er at de har signert kontrakt med Gigi sin lillesøster, Bella Hadid.

Modellbransjens hotteste modellvenninner Kendall Jennerog Gigi Hadid spankulerte den verdenskjente Victoria's Secret-catwalken for første gang i fjor, og nå er det endelig Bella sin tur til å ta på englevinger.

Se de ligner: Vi har funnet dobbeltgjengeren til Kendall Jenner!

Modellen har ikke annonsert noe enda, men makeupartisten Vincent Oquendo offentliggjorde nyheten med teksten "Congrats my little baby bells on getting @victoriassecret ! It's been a beautiful ride so far and I can't wait to see what's next!"

Bella Hadid har for alvor slått gjennom som modell, og er nå nesten på lik linje med storesøster Gigi. Det er bare ett års forskjell på Bella og Gigi, som begge er yndlinger hos store motehus som Chanel, Balmain, Givenchy og Dior.

Sminketips: Bella Hadid sverger til dette trikset!

Hvert år er det knyttes enorme forventninger til undertøysgigantens show, og vi er ekstra spente i år som visningen flyttes nærmere Oslo. Showet går av stabelen 5.desember, og vil vises på TV-skjermen i over 95 land.

Vi kan også dele nyheten om at det er Jasmine Tookes som får bære den restisjetunge million-BH-en i år.