bukse striper bluse rosa isabel marant
© Anna Stokland og produsentene

5 vårtrender du bør merke deg

Vi har tatt en sniktitt på trendene som kommer til å regjere denne våren - Her er plaggene du bør være på utkikk etter!

Nytt år betyr vel ny sesong? Kanskje ikke helt enda. Vi har startet å titte på vårtrendene, og er klare til å svøpe oss inn i sesongen lette og delikate materialer.

Moten fra det funky 80-tallet fortsetter, spekteret med skinn, syrevasket denim, blomstermønstre og frynser, med ekstra fokus på midje og skuldre.

Vintagefunn: Her kan du få drømmeveska fra Chanel til halv pris!

Heldigvis trenger du ikke å bytte ut hele garderoben bare fordi vi er i et nytt år. Den tilbakelente sportstrenden er fortsatt like aktuell i år og i fjor, og den kraftige rosafargen fortsetter å dominere. De grafiske stripene skal brukes på kryss og tvers, og romantiske volanger skape et feminint uttrykk.

Her er 5 trender vår nettansvarlig Sonia Uppal mener du bør holde et øye med:

volanger isabel marant
© Anna Stokland og produsentene

VOLANGER

Romantiske volanger er blant vårens største trender, om du så velger de frynsete volangene, de punkete, de myke eller de blomstrete. Det er mye å velge mellom og mange måter å style på. Hvis du er feminin i stilen kan du bruke en volangbluse med et par åletrange jeans og kritthvite sneakers, men hvis du derimot er tøff i stilen kan du la dem pryde et sort skjørt og tone ned med en grå hettegenser. Heldigvis er volangene spådd til å bli minst like populære til sommeren.

Trendplagg på salg: Dette bør du sikre deg!

Sort bluse fra Preen By Thornton Bregazz, 3.718 kr // Rosa bluse fra FWSS, 1.999 kr // Grå bluse fra Selected Femme, 500 kr // Skjørt fra Designers Remix, 2.000 kr.

blomster isabel marant ganni
© Anna Stokland og produsentene

BLOMSTER

Blomstermønstre er viktig for våren. De er både romantiske og delikate, tropiske og dramatiske. Jo fler farger, jo bedre - hvis du vil vekke oppsikt. Hvis ikke kan du dempe uttrykket ved å style mønsteret med plagg i nøytrale toner.

Har du sett? Dette er t-skjorta alle it-jentene vil ha nå!

Bluse fra Gina Tricot, 299 kr // Kjole fra Ganni, 2.681 kr // Skjørt fra Isabel Marant Étoile, 3.029 kr.

sriper
© Anna Stokland og produsentene

STRIPER

Hos Sonia Rykiel er striper et fast kjennetegn, og merkets visning ble både innledet og avsluttet med den avdøde designerens ikoniske gensere. Denne sesongen er det striper overalt. Smale, brede, begge deler, på kryss og tvers og gjerne grafiske i friske fargekombinasjoner som rød, gul, grønn og blå. Her finnes det ingen regler, så lek deg frem.

Smykkemerket du bør kjenne: De skandinaviske moteprofilene elsker disse!

Kjole fra Selected Femme, 800 kr // Skjorte fra Monki, 199 kr // Bukse fra Mih Jeans, 2.799 kr.

rosa
© Anna Stokland og produsentene

ROSA

I år som i fjor – rosa preger store deler av våren. Bruk samme nyanse fra topp til tå, eller kombiner flere farger eller teksturer i ett uttrykk som hos Valentino. Rosa står veldig fint til rødt, hvitt og brunt, så lek deg frem, men pass på at miksen er stilren og elegant. Det holder ofte å la fargen pryde et tilbehør.

Visste du? Her er 4 sminkefeil som får deg til å se trøtt ut!

Bukse fra Christopher Kane, 1.899 kr // Bluse fra Designers Remix, 999 kr // Sokker fra Stine Goya, 199 kr.

hettegenser
© Anna Stokland og produsentene

SPORTY

Designerne har i flere sesonger på forskjellige måter latt seg inspirere av sportsverdenen. Denne gangen er det ikke kun enkelte elementer fra det sporty som er brukt i kolleksjonene – designerne har tatt den helt ut. Tommy Hilfiger fører an til en tilbakelent stil med joggedresser og hettegensere som kan kombineres med alt du har hengende i garderoben.

Fått med deg nyheten? H&M åpner verdens største butikk i Oslo!

Bukse fra Ganni, 1.229 kr // Rosa hettegenser fra Weekday x Champion, 699 kr // Grå genser fra H&M, 199 kr.