DYRBERG/KERN åpner sin første flaggskipbutikk

DYRBERG/KERN åpner sin første flaggskipbutikk

Endelig åpner det danske smykkemerket egen butikk i Oslo!

Etter å ha blendet verden med tallrike kolleksjoner av moderne designersmykker gjennom årene, åpner det danske smykketmerket DYRBERG/KERN endelig sin aller første butikk i Oslo 18.november.

– Norge har i mange år vært et ledende marked, og vi har derfor besluttet at det er på tide å gi våre kunder den ultimate DYRBERG/KERN opplevelsen, sier Henning Kern, CEO og kreativ direktør.

Eksklusive vintagefunn: Nettbutikk med nytt kosept!

Den nye butikken vil ligge Oscarsgate 19. Plasseringen er ikke tilfeldig, da flere andre danske merker som By Malene Birger, Ganni og Day er representert i samme området.

– Vi gleder oss veldig til å komme i gang, og det blir spennende å kunne engasjere kunden på en ny måte, avslutter Pia Mia Fellah, global markedssjef.

I 2014 ble også Zabel Jewellery innført som en del av det danske designhuset, og vil være tilgjengelig for kjøp i DYRBERG/KERN sin flaggskipbutikk.

Designerduoen bak Dyrberg/Kern

Gitte Dyrberg og Henning Kern er duoen bak merkenavnet DYRBERG/KERN. I over 30 år har de hatt som visjon å skape moderne luksus, med inspirasjon hentet fra internasjonal mote og skandinavisk designtradisjon.

11 fuskepelsjakker du vil elske: Vi har funnet dem for deg!

Gjennom årenes løp har duoen vunnet flere gjeve priser for sine kolleksjoner - blant annet i 2001 da de ble tildelt Kong Frederik IX's Award for Excellence in Export.

Butikken har fått inn den nyeste Silver kolleksjonen som er produsert av sterling sølv og 18 karat gull, utsmykket med edle steiner av eksklusive mineraler som rose quartz, grå opaler, karneol og svarte onyx.

Slik blir du julebordklar i lunsjpausen: Vi har funnet 8 antrekk!