Hettegenser Tone Damli Pia Tjelta

Fortsatt et par it-gensere igjen

Gjør som de norske kjendisene og støtt vår hjertesak!

New Delhi er en av byene med mest kriminalitet mot jenter i India. Jenter frykter ofte for egen sikkerhet, noe som begrenser og utelukker mange fra å være en del av sitt eget lokalmiljø.

I forlengelse av fjorårets Equality prosjekt med FWSShar vi nå gått sammen meddet norske motehuset Holzweilerog designet hettegenser og t-skjorte til inntekt for Plans viktige prosjekt Safer Cities i New Delhi i India.

Prosjektet arbeider sammen med jenter for å skape et trygt og inkluderende miljø, slik at de kan bevege seg fritt. Bedre opplyste gater, opplysningskampanjer og møtesteder for ungdom er blant tiltakene. I tillegg mobiliserer prosjektet ungdom, jenter som gutter, til å selv jobbe for å endre sitt eget lokalmiljø.

It-jentene tar ansvar

Responsen har vært overveldende og fler av hettegenserne er allerede utsolgt. I tillegg har it-jentene bidratt og stolt frontet hver sin equailtygenser i sosiale medier, én av dem er landets største influencer Camilla Pihl som også pryder forsiden av månedens Costume.

– At Costume og Holzweiler nå går sammen om å fronte likeverd og bidra til Plans viktige arbeid, er selvfølgelig noe jeg vil være med på å fronte, sier Camilla Pihl, som selv er Planfadder.

– Jeg håper så mange som mulig kjøper hettegenseren eller T-skjorten. Ikke bare er de superfine, men at dette prosjektet kan samle inn over 400 000 kroner, er jo helt fantastisk, sier Pihl.

Se hvordan it-jentene stylet sin Equalitygenser.

Kjøp en Equality-hettegenser eller -T-skjorte av COSTUME x HOLZWEILER x PLAN, og støtt vår hjertesak. Hettegenseren koster 1 200 kroner og T-skjorten 500 kr. Du kjøper dem på Holzweiler.no. Hele overskuddet går til Plan.

Vi oppfordrer samtidig alle til å legge ut et bilde av seg selv med genseren i sosiale medier, og bruke hashtaggene #equalitysweater og #COSTUMExHOLZWEILERxPLAN samt taggene @plannorge, @costumenorge og @holzweiler.