Norsk veskemerke åpner butikk i Oslo

Gründer Karianne Sæther lette etter den perfekte vesken uten hell - og etablerte likesågodt sitt eget brand.

Det har vært et utfordrende år for norsk mote, men heldigvis finnes det aktører som ikke lar seg stoppe men derimot velger å ekspandere i disse usikre tidene. Tidligere i år åpnet retailuniverset Moniker på Valkyrien i Oslo, og et stenkast unna har det norske veskemerket MOO nå åpnet sin første Brand Store, etter flere år med pop-up butikker.

Kvinnen bak MOO er Karianne Sæther, som er utdannet designer fra anerkjente Saint Martins School of Art & Design. Hun startet MOO i 2005, etter en mislykket veskejakt. Hun lette nemlig etter den perfekte PC-vesken uten hell, og tok dermed rett og slett valget om å starte sitt eget veskemerke - for å kunne designe de veskene hun selv drømte om men ikke fant. Nå, 15 år etter eventyret startet, har Karianne designet og produsert mange kolleksjoner og ønsker å etablere en mer personlig relasjon til kundene sine gjennom en permanent butikk.

Psst... Få et titt inn i Kariannes flotte hjem her!

Grunnlegger og designer Karianne Sæther

MOO åpner altså nå dørene til sitt helt eget univers, eller MOOnivers som de selv kaller det. MOOs første Brand Store er nå åpen og du finner den i Bogstadveien 25.

© MOO