Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

sdfgh © Anna Stokland

11 alternativer til hestehalen du må teste ut nå

Er du lei av å sette håret opp i den samme hestehalen hver eneste dag? Få inspirasjon til hvordan du kan gi nytt liv til hestehalen her.

I en travel hverdag ender håret ofte opp i den samme kjedelige hestehalen - og det er synd, for det finnes utallige alternativer til hestehalen som er like enkel å lage.

Under har vi samlet 11 gode tips til hvordan du gir hestehalen en fin oppdatering.

Les også: 3 tips som gir hårfargen nytt liv

1. Scrunchien

Den overdimensjonerte hårstrikken fra 90-tallet er tilbake og du kan forvandle en hverdagsaktig hestehale på sekunder ved å bruke en flott hårstrikk.

2. En flettet hestehale

Alt håret er samlet vekk fra fjeset, en flette på midten og voluminøst hår i endene. Kombinasjonen av de tre enkle elementene skaper en kul look, som også er perfekt til fest.

3. En høy stram hestehale

Ariana Grande har ikke patent på denne høye og stramme hårfrisyren. Når du skal sette den høye hestehalen er det et godt tips å samle håret med en strikk, og deretter spraye hårspray på en tannbørste. Bruk tannbørsten til å plassere og få kontroll på de små babyhårene.

4. En lang lav hestehale

For å oppnå den lange lengden har du mest sannsynlig bruk for extensions. Du skal også finne frem rettetangen og hårsprayen, slik at du kan skape en stram look.

5. Ananas-looken

Hvis du er en av de heldige som har naturlige krøller er denne frisyren et opplagt valg. Sett håret opp i en løs og veldig høy hestehale, dra hårlokkene frem og la krøllene henge fritt og tilfeldig rundt ansiktet ditt.

6. Hestehale med bobler

En av de raskeste oppdateringene av hestehalen krever kun et par ekstra hårstrikk. Lag en normal hestehale og tilfør deretter flere hårstrikk med likt mellomrom mellom hver. Til sist drar du forsiktig i hver seksjon av håret for å skape en boble-effekt.

Psst.. Finn din hårtype - og alt du trenger å vite om akkurat din hårtype!

7. En elegant hestehale

Du kan enkelt gi hestehalen din et elegant uttrykk ved å bruke det eldste (og beste) trikset i boken. Ta en seksjon av håret og vikle den rundt hårstrikken, slik at den blir skjult.

8. En våt hestehale

Den våte looken krever litt mot, men den kler faktisk de fleste. Frisyren omfavner hårets naturlige tekstur. Du kan bruke en hårstylingsgel for å beholde den våte looken hele dagen.

Les også: Hårtrenden fra barndommen får comeback

9. Sløyfen

Man kan se den feminine sløyfen overalt akkurat nå. Finn et flott bånd i din lokale stoffbutikk. Velg gjerne en flott farge eller et markant materiale som velour eller fløyel.

10. Hestehale med midtskille

Med en tydelig skill fremstår hestehalen som en mer planlagt frisyre enn en rask løsning på vei ut døren. Bruk en kam for å sikre at skillen blir rett og tydelig.

11. En lang flettet hestehale

Kombinasjonen av en hestehale og en flette gir en elegant look, som både fungerer til hverdag og fest. Om du sprayer hårspray på en ren tannbørste og børster håret tilbake sikrer du en stram look, uten løse babyhår.

Mer om Hår? Motta Costumes nyhetsbrev