© Anna Stokland

4 fine frisyrer du kan lage på 10 sekunder

Har du alltid dårlig tid? Disse frisyrene er like lett å lage som den klassiske hestehalen, men ser mye mer avansert ut.

Henger håret ditt alltid løst over skuldrene eller er samlet i en klassisk hestehale? Det er to enkle, men kjedelige løsninger.

Les videre for å få inspirasjon til sommerens frisyrer, som både er superenkle og raske å lage. Vi gir deg fire nye frisyrer til hverdags som kan lages på under ti sekunder.

Har du litt ekstra tid? Da kan du øve deg på en av disse flotte frisyrene!

rask frisyre
© Anna Stokland

Rotete knute med hårbøyle

Dra håret tilbake og sett det i en tilfeldig knute. Du skal ikke tenkte på å samle håret perfekt, det må gjerne stikke noen tuster med hår ut. Avslutt med å dra det fremste håret tilbake med en tynn hårbøyle eller et sikksakk-hårbånd i plastikk ala 90-tallet. Dette gir en flott frisyre til både hverdags og fest.

Les mer: Gi hodebunnen en detox - og få håret du drømmer om

Med et bånd

Ta to like store deler med hår fra det fremste håret og samle dem på baksiden av hodet med en liten strikk. Bind et lite bånd rundt strikken, som du lager en sløyfe eller knute med. På null komma niks har du en chik frisyre, som minner om den looken Chanel hadde på sin catwalk.

Silkesjal

Du har sikkert sett at accessories til håret har vært en stor trend i år. Trenden startet med plastikkspenner og perler, men nå er det silkebånd og sjal som er i fokus. Bruk et sjal for å pynte den ellers kjedelige hestehalen. Samle håret i en lav hestehale og tvinn deretter et sjal rundt hestehalen for en avslappet og stilfull frisyre.

Vet du hva som er best til din hårtype? Alt du skal vite om din hårtype finner du her!

Hestehale med twist

Gi den vanlige hestehalen en frisk oppgradering ved hjelp av et hårredskap fra 90-tallet. Den finurlige topsy tail gir en flott twist på den klassiske hverdagsfrisyren. Samle håret i en hestehale, stikk enden av hestehalen ned i løkken, og plasser topsy talen bak strikken i den delen av håret som er nærmest hodebunnen. På denne måten blir den øverste hestehalen vridd og du får en spennende look på få sekunder.

Les mer: 3 tips til å dekke ettervekst