halvlangt hår frisyrer hårinspirasjon lang bob
© Wenn.com

Flotte festfrisyrer til halvlangt hår

Har du også valgt å klippe håret kortere? Finn inspirasjon til flotte frisyrer som passer perfekt til skulderlangt hår

Er du usikker på hvilken frisyrer du skal gå for til sesongens mange fester? Nedenfor har vi samlet seks fine frisyrer til deg med halvlangt hår.

Lang bob med store krøller

En lang bob kler de fleste og det er mange muligheter for å leke med frisyren. Om du ønsker en fin og glamorøs look kan du tilføre masse volum til håret. Skap struktur med store krøller. Gre igjennom krøllene et par ganger og avslutt med hårspray.

Flotte spenner

Tilbehør til håret er en av sesongens største trender. Fine spenner i plastikk er blitt spesielt populært blant skandinaviske kvinner. Velg en hårspenne i farget plastikk for et lekent uttrykk, eller gå for en i edle metaller for en glamorøs look. Bruk spennen på siden av hodet eller samle håret i nakken.

Opprullet knute i nakken

Om du har for kort hår til å lage en høy knute kan du i stede lage en knute i nakken. Frisyren er lett å lage og passe perfekt til festlige anledninger.

Avslappet knute med halvdelen av håret

Har du problemer med å bestemme deg for om du vil ha håret oppsatt eller hengende løst? Da er denne frisyren midt i blinken. Krøll håret først hvis du ønsker en festlig og voluminøs look. Dra deretter den fremste delen av håret tilbake til nakken. Lag en løs knute eller skap illusjonen om en knute for en litt anderledes look.

Kreative fletter

Hvis du er god til å flette kan du lage mange fine frisyrer som passer til halvlangt hår. Lag en enkel flette, eller en på hver side av hodet som møtes i nakken. Dra litt i flettene slik at uttrykket ikke blir for stramt.

Har du tynt hår? Da skal du unngå disse tabbene

Bølger a la 1920-tallet

La deg inspirere av stilen fra klassikeren The Great Gatsby og de ikoniske bølgene som kjennetegner håret på 1920-tallet. Tilfør teksturspray i håret og bruk en bølgetang for å gjenskape den glamorøse looken. Du kan la frisyren være polert eller mer rotete for et avslappet uttrykk.

Sliter du med mørke ringer under øynene? Dette er internettets mirakelkur mot mørke ringer under øynene - det er både enkelt og prisvennlig