k18 leave in
© Anna Stokland

Her er hårkuren som allerede har over 10 milliarder visninger på TikTok

Hårproduktet har fans som Hailey Bieber, Rihanna og Selena Gomez – og nå kan den kjøpes i Norge.

I det siste har ett spesielt produkt fått oppmerksomhet gang på gang i skjønnhetsverdenen. Det er en hårkur som skal kunne noe helt spesielt og som allerede har fått dedikerte fans - inkludert Rihanna og Hailey Bieber.

Hårkuren så populær at det er det hårproduktet som for øyeblikket får flest visninger på TikTok – så det tar det nok ikke lang tid før vi alle er på fornavn med merket som også kan kjøpes i Norge.

K18 …

... er navnet på merket som står bak hårkuren Leave-in molecular repair hair mask. Det er en leave in-hårmaske som både skal styrke og fukte håret og få det til å se blankt ut. Den skal også være spesielt god til å utbedre skader på håret fra for eksempel avbleking - noe som vært med til å skape hårkurens popularitet. Årsaken til den gode effekten, skal komme fra innholdet av en spesiell type peptider som merket selv påstår gir effekt allerede etter fire minutter i håret.

Blant annet har Hailey Bieber uttalt til mediet Refinery 29 at det skulle være hennes foretrukne hårprodukt og på TikTok er det i skrivende stund 380 millioner visninger av videoer med hashtaggen #K18hair og svimlende ti milliarder visninger av hashtaggen #k18hairflip - noe som vitner om produktets popularitet.

Les også: Tynt hår? Disse 8 tipsene sørger for at du beholder en tykk manke.

Slik virker den

Leave-in hårkuren skal brukes i håndkletørt hår etter du har dusjet. Dersom du vil oppnå den beste effekten, burde produktet brukes over en lenger periode hvor du først påfører det etter hver hårvask i de første fire til seks hårvaskene. Deretter kan du nøyes med å bruke det hver annen eller tredje gang. Hårmasken er dessuten ganske drøy bruk, da kort hår kun krever omtrent en pump av produktet, mens langt hår skal ha to til fire pump - alt avhengig av om du har fint eller tykt hår. Fordel produktet i hårets lengder og spesielt hårtuppene som alltid trenger litt ekstra pleie.