Beste solkrem: La Roche-Posay spf 50+
© Anna Stokland

Denne solkremen er anmeldernes favoritt for 5. år på rad

Best i test: Hvis du vil ha optimal solbeskyttelse skal du gå for denne solkremen, som er den mest populære blant anmeldere noensinne.

Det er vanligvis vanskeligere å kjøpe hudpleie enn for eksempel klær, siden man ikke kan vurdere et produkt av å kun se på det. Heldigvis finnes det anmeldelser som blir utført av uavhengige organisasjoner, som har gjort forarbeidet for deg og testet mange forskjellige skjønnhetsprodukter.

Consumer Reports er en av de organisasjonene som fremmer forbrukernes interesser. Hvert år lanserer de en stor test av solkremer. Det er spesielt en solkrem som skiller seg ut, og som har vunnet de siste fem årene. Dette er på bakgrunn av dens evnen til å beskytte og samtidig føles lett på huden: Anthelios fra La Roche-Posay.

Psst.. Allerede solbrent? Her er 3 reparerende kremer for solbrent hud!

Consumer Reports' test fokuserer blant annet på solkremenes evne til å beskytte huden mot solens UVA- og UVB-stråler. Det var totalt 80 solkremer med i testen, alle svært populære blant kundene. 32 av solkremene levde ikke opp til den beskyttelsen de lovet. I flere tilfeller ga solkremer markert med SPF 30 kun beskyttelse som svarer til faktor 15. Dette kan føre til forbrenning, siden forbrukeren ikke er så godt beskyttet mot strålene fra solen som de tror.

Heldigvis var det også gode produkter med i testen, og den med høyest testkarakter har vunnet de siste fem årene. Det er solkremen Anthelios fra La Roche-Posay, den best anmeldte solkremen noensinne.

Solkrem fra La Roche-Posay
© La Roche-Posay

Solkremen fikk toppkarakterer for sin beskyttelsesevne, men også for sin tekstur og lette følelse på huden. Har du enda ikke investert i vårens solkrem, er denne klassikeren et godt valg.

Les mer: Våre 5 favoritter - solkremer som vi kjøper igjen og igjen