5 vaner som gir sunnere negler

Negler som knekker og fliser seg, selv om sommeren? Følger du disse rådene, blir neglene dine sterkere.

Alessandra Ambrosio
1 / 6

Hva er vel mer flatterende enn sunne, sterke og ikke minst naturlige sommernegler? Vi skulle gjerne tatt en svipptur til syden annenhver uke og la sol og saltvann gjøre manikyrjobben for oss, men det er vel forbeholdt de færreste. I stedet gir vi deg de beste tipsene for sunne og velpleide negler her, slik at du kan gå sommeren i møte med sterke og sunne negler.

Neglelakk fra La Roche-Posay
2 / 6

Se etter UV-beskyttelse

Solfaktor i neglelakk? Ja, det finnes! Hjelper det mye? Tja, vi er jammen ikke sikre, men det vi vet, er at sollys både tørker ut neglene, og gir dem D-vitaminer som bidrar til at de vokser. Har du veldig tørre, flisete negler er mild neglelakk uansett verdt vurdere.

Kombinert neglelakk og pleie fra La Roche-Posay, 145 kr

Dette bør du vite om solkrem!

Nail polish remover pads fra Mavala
3 / 6

Velg acetonfritt

Første gang du bruker neglelakkfjerner uten aceton, tar det litt lenger tid å få av lakken. Når du kjenner hvilken forskjell det gjør med neglene dine, er det vel verdt den ekstra tiden.

Bruk kun aceton-fjerneren som nødløsning når du har dårlig tid.

Vår favoritt blant de acetonfrie er padsene til Mavala, fordi de etterlater en olje på neglene som smører bra. En liten pad holder til å fjerne lys lakk på ti negler. Costume favoritt!

Neglelakkfjerner fra Mavala, 62 kr.

Milde renseprodukter fra Kiehl´s
4 / 6

Velg mild såpe

Uttørrende såper tørker ut hender og negler. En mild håndsåpe og håndkrem holder huden på hendene mykere, og gir neglene fettet og oljen som de trenger.

Sett en håndskrubb ved siden av håndsåpen, og masser hendene dine en gang i blant før du avslutter med en god håndkrem. Vi lover at du vil merke forskjell!

Såpe fra Kiehls, 140 kr.

Skrubb fra Kiehls, 240 kr.

Egyptian Magic cream
5 / 6

En god håndkrem

Spesielt om sommeren kan det være lett å hoppe over smøringsrutinene, men både hender og negler trenger fuktighet året rundt. Forsøk å lage gode rutiner ved å smøre inn hendene rikelig hver kveld før du legger deg, og la kremen gjøre jobben mens du sover. De tørre neglene vil takke deg!

Mirakelkremen fra Egyptian Magic er 100% naturlig og kan brukes over hele kroppen. Den inneholder blant annet bivoks, olivenolje og honning, og lista er lang over bekyttende egenskaper.

Skin cream fra Egyptian Magic, 359 kr

Neglerlakker fra BOHO
6 / 6

Tenk litt på miljøet også

Mange merker velger en grønn linje, der innholdet i lakkene skal være litt mindre skadelig. Innholdet i BOHO sine neglelakker er hele 86% naturlig, og helt uten animalske ingredienser. Med disse lakkene hjelper du både din egen helse, men også miljøet.

Neglelakker fra BOHO, 99 kr per stk.

Klar for festivalsommer? Slik holder du deg fresh på festival!