Sommerbrud utdrikningslag
© The Wedding Notebook, Victoriasecrets_instragram

Bridal Shower - det nye utdrikningslaget

Ny bryllupstrend: Den intime festen bruden vi elske!

I gamle dager var utdrikningslagene like crazy som en ellevill tupperware-fest, men så kom kvinnefrigjøringen, og vips så forsvant jomfrudommen. Nå er det kommet en trend som bringer utdrikningslaget tilbake til sine uskyldige røtter. Fenomenet «Bridal Shower» er en trend med opprinnelse fra Sørøst-Asia, opplyser bryllupsbloggen The Wedding Notebook. Trender som er populære i Asia kommer før eller senere Europa, men fra det vi erfarer er festrenden «Bridal Showers» allerede kommet til Norge.

«Bridal Shower» minner om «Baby Showers», hvor hensikten er å skape en rolig og intim stemning med masse sunn mat, der den kommende bruden feires enten hos forlover, eller en annet hyggelig offentlig sted.

© Bridalmusings.com

Er du forlover kan du sette et tema for festen som bruden vil sette pris på, og skape en koselig jentekveld der alle venninnene samles, og får tid til hverandre, og ikke minst bruden.

Ikke funnet kjolen som sier ja? Smykkdesigner Efva Atttling lanserer brudekjoler.

Et skikkelig heidundrende utdrikningslag er ikke alltid det den kommende bruden ser frem til. Mange gruer seg litt for dagen de skal tynes og alt kan skje. Kanskje må du selge undertøyet ditt til fremmede, eller oppleve nærkontakt med en strippestang - med eller uten en stor falsk tiara dinglende på hodet.

Begynne øve nå: Slik legger du brudsminken selv.

«Bridal Showers» er derfor et alternativ til bruder som ikke alltid setter hæla i taket, og tenna i tapet under en fest. Det er rett og slett en roligere feiring, men hvem sier at man ikke kan gjøre begge deler?

Brudesesongen er i gang, følg med på vår hjemmesiden for flere oppdateringer om alt du trenger vite.

Meld deg på vårt nyhetsbrev, og motta invitasjoner til VIP-kvelder.