© Anna Stokland

Kylie Jenner bekrefter enda en gang denne fryktede øyenbrynstrenden

Ifølge stjerner som Bella Hadid og nå også Kylie Jenner, skal vi vinke farvel til de markante brynene og istedenfor omfavne det helt motsatte.

Fra å skulle være så mørke og fyldige som mulig, har vi det seneste året begynt å se flere og flere tegn på at brynmoten går i stikk motsatt retning. Vi har allerede sett hvordan brynene blir lysere og lysere - og nå skal de også være tynnere, noe som Kylie Jenner kan bekrefte.

Det startet som nevnt med at brynene ble lysere. Nesten samtidig begynte det også skje nye ting blant Hollywoodstjernene sine bryn. Blant annet fikk modellen Bella Hadid en del tynnere bryn, som hun fortsatt har – og nå har også Kylie Jenner nettopp vist seg med sin versjon av de beryktede tynne 90-talls brynene.

Grunnen til at de tynne brynene har fått et litt dårlig rykte, er at de kan etterlate deg med permanent tynne bryn. Dette kan skje hvis du over en lengre årrekke plukker løs, da hårsekkene til slutt vil dø eller bli inaktive. Men hvis du bare prøver trenden ut i en kort stund, burde du kunne få fyldige brynene tilbake. Du kan også bruke concealer til å dekke og forme brynene dine og dermed eksperimentere med det tynne uttrykket på en mindre permanent måte.