Mathielde Algreen: Min rutine
© Maria Thornfeldt

Modellen: Denne neglelakken er så flott til sommerbrun hud

Den danske modellen Mathielde Algreen deler sine beste skjønnhetstips

Dagen begynner med tørrbørstning av hele kroppen og avsluttes med rikelig fukt. Vi har besøkt den 28-år gamle modellen Mathielde Algreen til en snakk om hennes skjønnhetsvaner.

Nevn en skjønn hverdagshelt?

“Weledas Skin food. Det er den første kremen som har gitt meg nok fukt, og jeg elsker den glinsende skjæren den gir på huden. Jeg liker også Pestle and Mortars Pure hyaluronic serum, fordi den nærmest dreper tørrhetsrynker.”

Hvordan holder du deg sunn?

“Jeg drikker veldig mye vann, spiser vitaminer og en teskje manukahonning hver dag. Honningen gir færre sykedager, fordi den inneholder et stoff som heter MGO, som virker antibakterielt i kroppen. Jeg trener TRX, jogger og gjør yoga tre til fem ganger i uken. Jeg fokuserer på å kjenne etter hva kroppen min ønsker. Dersom jeg føler meg trøtt tar jeg en rolig dag i stede for å piske meg selv."

Hva hjelper når du har en dårlig hårdag?

“Det har jeg heldigvis ikke lengre, nå som jeg har funnet en god hårrutine. Jeg vasker det annenhver dag og bruker alltid balsam, som jeg lar virke i minst fem minutter mens jeg grer håret med en bredtakket kam. Etter dusjen lufttørker jeg håret og jeg kunne aldri finne på å bruke en hårføner eller å børste det når det er tørt. Hver tredje måned blir tørre ender trimmet hos Mike fra Mugshot. Han er verdens beste på krøller."

Les også: Alt du skal vite om din hårtype!

Hva er det beste skjønnhetstipset du har fått?

“Fra de fleste makeupartister har jeg morsomt nok fått beskjed om å bruke så lite produkter som mulig. Derfor fokuserer jeg mest på huden, men bruker alltid bryngelè og bøyer vippene. Om jeg skal ut legger jeg Tromborgs kremfarge i Misty brown på kinnben og øyenlokk."

Mathielde Algreen: Min skønhedsrutine

Mathielde går ikke i seng uten en fuktende spray fra en ansiktsmist.

© Maria Thornfeldt

Hva er det ultimative sommerproduktet?

“Essies orangerøde neglelakk Meet me at sunset er så flott til sommerbrun hud og gullsmykker.”

Les også: Dette forteller neglene om helsen din

Hvordan pleier du kroppen din?

“Jeg har litt cellulitt-angst, så hver morgen før jeg går i dusjen, børster jeg kroppen med tørrbørsten fra Karmameju. Jeg synes at jeg kan se at det virker. Jeg smører også altid kroppen inn i olje både morgen og kveld.”

Best i test: 3 kroppsolje som fremhever brunfargen

Hva har du alltid i vesken din?

“Vann, Skinfood og smørbløt leppepomade fra Nuxe med honningsmak.”