Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Pucci nails © Anna Stokland

Ny negletrend er inspirert av ikonisk merke

Et ikonisk design har blitt vekket til live igjen etter mange har begynt å lakke vårneglene sine i et mønster som gir en nydelig DIY-manikyr.

Akkurat som alle andre kreative sysler, har hjemmelagde neglekunst også tatt fart under korona pandemien. Her har mange hatt behov for å kaste seg ut i kreative prosjekter for å få tiden til å gå. Denne våren er det spesielt ett mønster som går igjen på de hjemme-lakkerte neglene. Mønsteret kan spores tilbake til et gammelt italiensk merke som har fått en ny vår takket være den nye negletrenden.

Pucci-mani

Det er snakk om det fargerike og bølgete mønsteret fra 1950-tallet som er synonymt med det italienske motehuset Pucci. Mannen bak Pucci, Emilio Pucci, hadde et særlig øye for å utvikle vakre mønstre - som den gang ga han den uoffisielle tittelen Prince of prints - og nå hedres hans prints atter en gang.

Denne gangen blir ikke det vakre mønsteret trykket på silke, men lakkert på negler og trenden går under navnet Pucci-manicure. Den fargerike neglekunsten har blitt delt flittig på diverse sosiale medier og trenden er så utbredt at den amerikanske neglekunstneren Elle Gerstein også hylder den i en kampanje med neglelakk-merket Orly. Her legger man ikke skjul på at de fine mønstrene i manikyren er direkte inspirert av den italienske Prince of prints.

Looken kan også lages i en mer moderne og minimalistisk utgave som sett på neglekunstneren Hang Nguyens Instagram-profil @Thehangedit.

Nøkkelen til denne looken er å bruke en masse vakre farger og lakke neglene med fine og finurlige bølger. Husk å la hvert lag tørke før du lakkerer videre på mønsteret med en ny farge. Det gjør heller ikke noe om de forskjellige bølgene varierer i størrelse og presisjon - da dette bare gjør manikyren mer velegnet til et hyggelig (og fint) DIY-prosjekt.

Mer om Makeup? Motta Costumes nyhetsbrev