© Getty og produsenten

Sunn frokost med kokos og nøtter

Vi har dilla! Start dagen med sunne bolivianske superfrø.

15. februar 2019 av Silvany Bricen

Har du lyst til å prøve noe nytt til frokost?
Hvorfor ikke erstatte den tradisjonelle frokostblandingen med quinoa. Kornsorten, som kommer fra Bolivia, er rik på proteiner og uten gluten, og veldig lett å bruke. Alt du trenger er mandelmelk, eller en melk du foretrekker, quinoa og blåbær.

© Getty og Helios

La oss friste deg med deilige oppskrifter på vår matside.

Slik gjør du:

1. Hel en del quinoa fra Helios eller et annet merke i en kjele sammen med to deler mandelmelk.

2. Kok opp, og la det småputre i 20 minutter.

3. Hell alt i en blendere, fyll på med friske blåbær så skal du se at grøten blir lilla og innbydende. Vi har allerede dilla!

Nytes sammen med flere friske bær, og eventuelt kokos og nøtter for litt ekstra snadder!

Her er kokebøkene vi ønsker oss!

Seneste

Kanskje du også er interessert i...