© Janka Polliani

Min moteuke: Janka Polliani

Bloggyndlingen Janka har vært innom 4 destinasjoner på 4 dager. Se hvordan hun løste kleskrisen!

Hver uke presenterer Costume en motepersonlighet som forteller om ukens høydepunkter. Denne uken slår vi av en prat med Costume-blogger og motepersonligheten Janka Polliani. Etter ti år som blogger har Janka gjort det stort i både inn- og utland. Vi fikk være med henne på jobb i Stockholm og København.

  • Mellom slagene
© Janka Polliani

MANDAG

Hvilke faktorer skal til for at uken din blir vellykket?

  • Jeg liker å ha mange baller i luften, men akkurat nå er det litt mye. Jeg trives aller best når jeg har hodet over vann, men jeg ser likevel at jeg jobber best under press. Jeg skal innrømme at det blir litt lite søvn om dagen, men jeg får gjort desto mer. På under fire dager har jeg nå vært i Hellas, Oslo, Stockholm og København.
  • Jeg måtte spørre taxisjåføren om å ta bilde av meg.. Smil!
© Janka Polliani

TIRSDAG

Hva var den største antrekksutfordringen?

  • Jeg har så og si bodd i koffert denne uken, noe som har resultert i at jeg har måttet pakke lett og smart. Jeg har pakket med meg minimalt i forhold til utvalget jeg har hjemme, så det har blitt gjenbruk av plaggene. Som godt råd er det smart å ha med flere typer jakker, som endrer utrykket på samme jeans.

Leste du: Ansiktsmasken som tar av på Instagram

Loewe + lunsj = sant

© Janka Polliani

ONSDAG

Hvilket antrekk har du vært mest fornøyd med - og hvorfor?

  • Favoritten denne uken må ha vært de røde buksene - som er både casual og avslappet. I tillegg har jeg gått mye rundt i sneakers, noe jeg sjelden gjør. De har vært komfortable, da jeg har vært mye på farten.

Favorittbuksen min denne uken har vært rød

© Janka Polliani

TORSDAG

Hva har vært ukens største happening?

  • Jeg har vært på en skikkelig kul jobb i Stockholm, noe som innebar både filming og bilder. Jeg gleder meg til å kunne vise dere dette den 18. mai. Jeg må innrømme at høydepunktet blir å se barna igjen etter flere dager på reise - når de kommer løpende mot meg når jeg kommer inn døren...

Leste du denne: Gladiatorsandalene er tilbake - takket være Chanel

Fargerik i Købens gater

© Janka Polliani

FREDAG

Har du kjøpt deg noe nytt?

  • Jeg har kjøpt meg et par nye statementøredobber fra Céline. Jeg elsker de allerede, og de kommer til å piffe opp ethvert antrekk!

Hvilken trend er din favoritt for våren, og hvordan styler du den?

  • Jeg elsker den asymmetriske trenden på blant annet topper. Jeg vil style den med baggy highwaist dressbukser med belte i livet og høye hæler. Ellers er jeg stor fan av denimtrenden og Vetements X Levis-samarbeidet. Jeg håper noen av kjedebutikkene hopper etter, da jeg ikke akter å bruke 12.000 kroner på et par jeans.

Så du denne: 7 asymmetriske topper vi elsker

  • På vei hjem til barn og helg
© Janka Polliani